Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: foger

Re: foger

a ja mam fogger za 90 zł od takiego gościa... moge podać numer gg jeżeli ktoś chce

ja kupuje prosto od importera na sklep mojego znajomego i tez mam po dobrych cenach

Biber moge Cie poprosic o nr gadu gadu do tego goscia? Z gory dziekuje i pozdrawiam

die numer gg dam Ci na priv... w moim profilu masz mój numer gg jestem dosć często

a zeby nie zakładać nowego tematu .. do terra z blondi jakbym dał jej pojemnk 2 litry z wodą jest sens to wkładać ?? miał być wodospad ale zrobiłem zaduzy i nie mam co z nim zrobić :[

jest tam ustawianie co ile ma działać ?? i wogule jak to sie kręci :P

w foggerze nie ma ustawień... musiałbyś sobie dokupić do niego jakiś programator i ustawić żeby się włączało 4 razy na dzień

Mógłbyś zamontować foggera w wodospadzie, widziałem takie gotowe, z ExoTerra.
    Jak juz Biber pisał, nie da się nic ustawić w nim, ale możesz go podłączyć poprzez wyłącznik zegarowy i będzie Ci się załączał kiedy tylko potrzebujesz.
    To nawet nieźle powinno działać i wyglądać.

no właśnie kombinuje :P moja suczka juz dorasta i po następnym linieniu idzie do docelowego terra :P .. a chce jej dać takie 50* 30 *30 akwa z tą pokrywą z gury , jazeniówka , wodospadzik , jakiś kabelek grzewczy i będzie masa ,, stanie na chonorowym punkcie w domu :P:P

Conqueror
    Guest

Nie masz co zrobić - daj mi

Uprawnienia umieszczania postów