Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: foger

foger

czy fogre musi miec zamknierty dostep dla wezy czy one beda pily tom wode czy nie

Re: foger

aha i jeszcze jedno w jakiej wielkosci pojemnikach macie swoje fogery
    pozdrowiena

nie mam fogera ale widzialem jak umiesza sie ta dysze w "pudelku" po jogurcie i dzialal tam jest tylko jeden warunek musi byc w pelni zanurzony na pewna glebokosc inaczej moze sie zepsuc.
    O ile weze sie nie przestrasza to chyba moga pic ta wode, trzeba by bylo jednak jakos odizolowac urzadzenie od bezposredniego kontaktu.
    sam zamierzam kupic takie cos wiec w razie jakiegos bledu w poscie nie naskakujcie na mnie

Fogger jest nisko napięciowym urządeniem jednak dla bezpieczeństwa lepiej uniemożliwić wężowi kontakt z zamgławiaczem. W małym pojemniku szybko zabraknie Ci wody (fogger nie zepsuje się poniważ posiada czujnik zanurzenia, przy za małej ilości wody sam się wyłącza. Ogólnie polecamto urządzenie. Przydaje sięw hodowli węży.

Jako taki, fogger nie powinien przeszkadzać wężom, ale należy zabudować go tak, aby bezpośredni kontakt z działającym foggerem vył niemożliwy.
    Spróbujcie dać palec nad membranę pracującego foggera. Myślę że to mogło by im zaszkodzić.

czy cos sie moze stac wezowi jak sie mapije wody ze zbiornika w ktoeym jest foger

może macie jakieś pomysły jak taki fogger odzielić od kontaktu z wężem??

zrob sobie klosz z drutu nie rdzewnego i poloz na fogger'e nie powinnoa przeszkadzac w pracy, a co do wody to moze pic, z woda sie nic nie dzieje, jest to mechaniczny (a nie chemiczne) wytwarzanie pary.
    Coolary dzieki za info o tym czujniku przyda sie .

prosze mi jeszcze powiedziec po czym poznac ze membrana jest do wymiany i gdzie ja mozna kupic

<a href=http://colisa.com.pl/>Tutaj zamówisz i kupisz, foggera i membrany</a>
    Możnma też w zoologikach pytać, u mnie sprzewdają.

Uprawnienia umieszczania postów