-
tera z drewna
Co powiecie na tera drewniane? Mam okazyjna mozliwosc. Duze ladne tera za grosze. Drewno jest impregnowane i zabezpieczone przed wilgocia. Tylko musialbym cos polozyc na podloge. bo tez jest drewniana.. Planuje w tera torf i mimo wszystko sie obawiam. DOradzcie mi co z podlozem.. bo chcialem jeszcze polozyc przewod grzewczy.. no a jak poloze na nim szybe to nie bede mial mozliwosci wejsc do tera posprzatac.. a tak jak mowie.. duze jest
-
Re: tera z drewna
Aha no i jesscze jedno.. czy nadadza sie dla legwana do terrarium galezie z wierzby? no ale wierzby nie wiciowej.. a takiej.. szczerze mowiac nie wiem jaki to gatunek.. ma mocno powykrecana galezie
-
Co do terra to nie wiem, ale ten pomysl zeby na kable grzewcze klasc szybe to nei za dobry jest. Moj qmpel tak zrobil, tylko ze polozyl bezposrednio pod terra i mu dolna szyba pekla :/ Osobiscie polecam plytki ceramiczne, sa duzo pewniejsze
-
No tak ale pilnie potrzebuje przelozyc lega do tego tera.. no i sam juz nie wiem.. Ile moze schnac klej do glazury? do momentu wpuszczenia lega
-
-
na kabele tylko GRES!!!!!!!
-
a kafelki przyklej na silikion, sam tak mam i sie trzymaja... a schnie szybko, tylko ze musisz troche powietrzyc...!
-
terra drweniane jest ok
spod wystarczy pomalowac
jezeli ma byc duza wilgotnosc to mozna zrobic takie male akwarium na cala powiezchnie dna i wysokie na pare cm(tyle co ma byc podloza)
Uprawnienia umieszczania postów