Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: imiona dla czerwonolicych

Coolka
    Guest

imiona dla czerwonolicych

Za pare dni kupuje trzy zolwiki czerwonolice. Jesli sie uda to beda to dwie samiczki i jeden samiec. Chcialabym je jakos ciekawie nazwac wiec chetnie przyjme troche propozycji imion =)

Wierze w Wasza pomyslowosc i fantazje
    Pozdrowienia

Re: imiona dla czerwonolicych

Polecam imiona gwiazd. Ale litości, z takimi pytaniami wychodź na offtopa, a nie na dział o żółwiach! Rusz głową, zaangażuj rodzinę, kolegów, koleżanki, znajomych, blablabla. Mój żółw nazywa sie Zenon. Mialam kiedys patyczaki, nazywaly sie Nabuchodonozor i Titiphanos. Moje gupiki wabia się: Grigorij, Świetłanna, Natasza, Borys i Siergiej, kirysek nazywa się Kamikadze, piskorki Kabuto i Katana, złota rybka Blondi, bojownik wspaniały Smallmoon. Pies się nazywa Piffko, a straszyki Hannahann, Ki i Ea. Szyszkowiec to będzie Blair, a mój szczur nazywał się Jabberwocky. :-) Coś jeszcze...?

Coolka
    Guest

Ok, bede wiedziec na przyszlosc zeby sie z takimi tematami umieszczac gdzie indziej

YYYyyy... Double , bardzo ciekawe imiona... Proponuje nazwać samca "Raz" , a samice "Dwa" I "Trzy" . Moje kraby tęczowe nazywały się Duzy , mały i Bobek. Chomik Roki , Myszoskoczki to Czarny i Miska , Samica ptasznika B. smithi to Nirvana , A.versicolor 3L to Ozzy , pies Kita , a Glonojad Fafkul...

Samiec mógłby nosić imię Leszek , jak Pan Miler , ale nie wiem czy byłby w tedy szczęśliwy... ;P

Coolka
    Guest

Jak narazie u mnie w domu zostaly wymyslone imiona dla samca ale to tylko propozycje a mianowicie:
    1. Voldemort
    2. Errol (od mojego ulubionego smoka ze Swiata Dysku Terrego Pratcheta)
    3. Rincewind (od czarodzieja z tej samej serii ksiazek)

Pozdrowienia

DROGA MOJA COOLKO!!! JA NIEMIŁOSIERNIE KOCHAM I UWIELBIAM PRATCHETTA!!!! ty się weź styknij ze mną na gg!!!! A samca nazwij A'Tuin!

Coolka
    Guest

No wlasnie... No to bedzie A'Tuin
    Jeszcze dla samiczek cos trzeba...

może magrat i angua

fredzio

Uprawnienia umieszczania postów