-
PILNE - co to moze byc?
Mam pilna sprawe, mam taki natlok dzialan w tej chwili ze naprawde nie moge poszukac w archiwum itp... A jutro (w poniedzialek) rano o 7 wyjezdzam wiec potrzebuje
Mianowicie wczoraj znajoma przyniosla mi malego czerwonolicego ktorego sasiad znalazl na rynku jej osiedla jakas swinia go wywalila... Zrobilam mu wczoraj na szybko pseudo terrarium, za chwile bede przygotowywac mniejsze jak wymysle z czego zrobic wysepke ale nie o to chodzi..
Maly wyglada w sumie na PRAWIE zdrowego z malym wyjatkiem na glowce ma jakies biale plamki i nie wiem co to jest... Chcialabym jeszcze na koniec poinformowac osobke co bedzie dokarmiac zwierzaki przez czas mej nieobecnosci co do nowego mieszkanca do karmienia ale martwi mnie czy te 2 tygodnie moge zostawic malego bez opieki lekarza?
Jeszcze raz sorki bo pewnie temat sie powtarza ale naprawde nie mam jak teraz tego poszukac trzeba sie popakowac itp.... wiec moge tylko zbierac maile co chwile i w razie czego wiedziec co i jak...
-
Re: PILNE - co to moze byc?
witam
jesli chodzi o biale plamki to jak przypuszczam są one wokół oczu nie jest to zbyt duzy problem wystarczy trzymac go w czystej wodzie i podawac mu witamine (chyba) A, choć w skrajnym przypadku moze hyba nawet stracić wzrok
pozdrawiam
-
ok juz nieaktualne... jak to pisalam bardzo sie martwilam ale to nie bylo najwieksze zmartwienie jak sie okazalo maly spryciarz jeszcze w ta sama noc jak wyjechalam uciekl z pseudo terrarium jakie mial na 2 tygodnie i wybral sie na wycieczke.. Przez 2 tygodnie byl szukany przez osobke dokarmiajaca wszystkie me zwierzaki, ale nie znalazla go
Wczoraj wrocilam i znalazlam go w pierwszych minutach zagladania tu i owdzie, jak sie okazalo przezyl (uffff) i teraz patrze sobie nie ma zadnych plamek ani nic. Czuje sie dobrze, glodny jak cholera zaraz lece do sklepu po jakies papu bo wszystko sie w domciu skonczylo..
Chyba go nazwe imieniem jakiegos slynnego uciekiniera huehuehuehue
pozdrowki
-
aLiCe napisał(a):
> Chyba go nazwe imieniem jakiegos slynnego uciekiniera
> huehuehuehue
np. Dr. Richard Kimble
-
imie?
jak narazie propozycje sa
Rambo (buhahaha)
Komandos
Kamikadze <--- pomysl mamy
tylko czemu komandos kojarzy mi sie z winem a kamikadze z mym ulubionym mini drineczkiem to nie wiem huehuehue
ktos ma jeszcze jakies propozycje?
Uprawnienia umieszczania postów