-
Re: Gdzie kupić rzadkie gatunki ż. wodnych (wawa)?
Napewno to nie był mata mata... Mata mata jest IMHO brzydki z wygladu, szczegoolnie pysk. Tamten wygladal jak typowy zolw wodny, tylko ze ze smiesznym ksztaltem karapaksu. I dokladnie... mata mata nie kosztowalby 80 zl... Pozdrawiam.
-
FreEp napisał(a):
>
> Napewno to nie był mata mata... Mata mata jest IMHO brzydki
[ciach]
Możliwe. Ty masz tą przewagę że widziałeś żółwia, którego opisujesz a ja nie poza tym 18 cm Mata mata też wygląda jak liść
Jak bedziesz wiedział dokładnie jaki to był gatunek to daj znać.
BTW Nie odpowiedziałeś na pytanie o wielkość twojego akwaterrarium?
-
Jojek juz dokladnych wymiarow nie pamietam, ale cos okolo 2.5m dlugosc, 70cm wys. 1,3m szerokosc. Nie jest jakies gigantyczne, ale da sie zniesc
-
witam
nie jestem zbyt doświadczonym chodowcą żółwi ale jeszcze nie słyszałem żeby ktoś miał aż tak duże akwarium na 3 żółwie
masz może jakieś zdjęcia tego kolosa?
-
Ale extra! Zazdroszczę ci. Chętnie bym zobaczył. No to się nazywa odpowiednio dobrane rozmiary. Powiedz coś więcej o warunkach w tym terrarium. może możesz podesłać zdjęcia?
-
Zdjecie bedzie za 2 dni, w piatek oddalem do wywolania. Co do warunkow- swietlowka uva i uvb. Czesc ladowa zrobiona dosyc dziwnie- konstrukcja ze szkla z wejsciem, miejsce do ogrzeewania wypelnione torfem i piaskiem. 2 filtry aquaclear 200, jeden zwykly filtr, kilka kamieni, sztucznych roslinek... i na szczesci ladowej jakas wytrzymala roslinka ktora lubi wilgoc. Wieksza czesc akwaterrarium przykryta przykrywa ze szkla. Nio i to tyle
-
Nie mogę się doczekać na te zdjęcia
-
no i co z tymi zdjęciami?
Uprawnienia umieszczania postów