-
Re: zobaczcie to zdjecie!!!!!!!!
Mam nadzieję, że te komentarze z whiskasem, kitekatem i poziomem wody w terrarium, to żarty, bo jest jasnym, że jest to mutacja genetyczna, a nie środowiskowa/
-
no ja nie byl bym taki pewien, widzialem zdjecie zolwia stepowego ktory mial rownie paskudne zmiany i pisalo ze to z powody przekarmiiania miesem. moze to i mutacja ja tam sie specjalnie nie znam, ale jesli znajde zdjecia tych znieksztalconych zolwi to wrzuce je tutaj. a tak swoja droga Poczta czy byl jakis podpis pod tym zdjeciem czym spowodowana jest ta deformacja?
-
Sorry, wróć, źle napisałem... Nie może być srodowiskowa, tak jak np od trzymania w wodzie o za niskim poziomie, czy karmienia, jakimś badziwiem (przynajmniej moim zdaniem), ale poza genetyczną, może to być spowodowane jakimś zaawansowanym stadium chorobowym (może krzywicy...).
Pozdrawiam
-
a z czego wynika krzywica? miedzy innymi z niewlasciwej diety. tu mam zdjecie tarapeny ktora byla karmiona psim jedzeniem. wyglada podobnie.
-
cytat ze stronki: This poor box turtle (Terrapene carolina) was raised on a diet of canned dog food without adequate calcium supplementation....
i mam tu jeszcze pare innych przykrych przypadkow.
-
strone znalazlem na google dlatego adres jest troche dlugi http://images.google.pl/imgres?imgur...UTF-8%26sa%3DN
-
-
chcecie żółwia morskiego potężnych rozmiarów wejdzcie tu http://www.komis.interia.pl/nowe/ofe...tml?id_t=18175
-
e zwykly rozmiar nic nadzwyczajnego, szkoda tylko ze wypchany :/
-
BOSZE!!!!!!!!To jest okropne jak możne doprowadzić do takiego stanu.Nawet jeżeli to są jakieś zmiany genetyczne to może ich to nie boli.Nie moge sie patrzeć na takie"potworki".Czy jest jakaś pewność że je to nie boli??
Uprawnienia umieszczania postów