-
Re:
Nie wiem dlaczego ten link sie nie włancza. Dlatego zamieszczam to prawdziwe ogłoszenie z Allegro tutaj: (Zdjęcia tego "fantastycznego terrarium" są w załączniku
Opis
Fantastyczne terrarium dla żółwika wodno-lądowego.
Wymiary (przybliżone ze względu na nieregularny kształt): dł.:30 cm szer.: 20 wys.: 7 cm, a więc ok. 4 litrów pojemności.
Idealne dla małego żółwia. Ja stosowałem dla małego żółwia czerwonolicego. Wewnątrz wyjście na powierzchnię aby wygrzać się pod palmą. Kolor zbliżony do błękitu morskiego. Stan bardzo dobry, bez żadnych skaz itp. Jest tylko lekki kamień na ściankach terrarium, ale to normalne w trakcie używania. Spróbuję się go pozbyć - myślę, że się uda. Widać je w całej okazałości na poniższej fotce.
W celu pytań tel. 507336550 lub 604996409 a także e-mail oraz GG 2168729. Preferuję odbiór osobisty (ze względu na delikatność terrarium i niską wartość) na terenie Wawy i Wołomina lub okolic (w stronę Wołomina).
Osoby bez min. czerwonej gwiazdki lub jakimiś negatywami tylko za przedpłatą na konto w mBanku. Po wygraniu aukcji prześlę numer konta mailem. Osoby ze stanem zerowym—nie licytujcie, bo i tak usunę (przykro mi, ale już się raz przejechałem i nie zamierzam ponownie).
POLECAM I ZAPRASZAM DO LICYTACJI!!!
Uprawnienia umieszczania postów