Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: M1 Czeladź

Re: M1 Czeladź

jeszcze rozróżniam anolisa od legwana byłem tydzień temu w niedziele było w tym terra legi z agamami 11 szt... w tym terra z anilisami było 16 szt cos
    ok jeśli już się zmieniło to jestem bardzo zadowolony bo sklep jest fajny ale cny troche wysokie

Ciapek_anolis
    Guest

zmieniło sie coś-jest z 10 anolisów ,a legwanów i brodek ze 6

Sklep miał fatalną reputacje to fakt, a powoli staje się ona za sprawą Witka historią.
    Codziennie wprowadzane są zmiany warunków w których trzymane są zwierzęta.
    Dajcie Witkowi pracować i nie umieszczajcie postów, które odzwierciedlają już nie istniejącą sytuację.
    Sklep ma ogromną powierzchnie i jest tam duże pole do popisu.
    Ile wymaga to środków i pracy wiedzą wszyscy co samodzielnie robili terraria.
    Jeszcze raz apeluję o nie zamieszczanie postów opisujących sytuację z przed kilkunastu czy kilku dni bo zmiany wprawadzane są co dnia.
    Trochę ciepliwości. Z czasem wszystko będzie w najlepszym pożądku na czym skorzystamy wszyscy.

Chciałbym dodać, iż w małych pomieszczeniach o kubaturze 20 - 30m2 , terraria wydają się znacznie wieksze niż w ogromnych powieszczeniach takich jak sklep w M1.
    Zatem, niestosowne i nie żetelne jest wymiarowanie na oko, optycznie będzie się wydawało zawsze mniejsze niż jest w rzeczywistości.

Ciapek_anolis
    Guest

no ale ja opisuje aktualny stan sklepu, a nie jak bedzie wyglądac za kilka dni czy tygodni. Jak sie to wszystko zmieni to w nastepnym poście bede chwalił a nie krytkował

Oficjalnie informuje że, zobiłem w m1 prywatną inspekcje i nie ma sie do czego przyczepić, Anolisom nie dzieje się krzywda, warunki dla zwierzaków są na 4+, śliczna morelia, piękny waranek, powiedział bym że sklep pod nową opieką zaliczam do śląskiej czołówki, duży wybór, racjonalne ceny, kopetentna załoga

możesz napisać ile jeszcze legów i agam jest w tym terra ? Bo to mnie najbardziej zmartwiło... Ale ciesze sie że sklep jest coraz lepszy
    i jeszcze jedno sądze że te nowe zwierzaki to są dlatego w sklepie że idą święta i może dało by sie zrobić żeby wydrukowac jakis opis albo najważniejsze sprawy dotyczące danego zwierzaka i dodawac kartke zkserowaną do zakupionego pupila bo sądze że nie wszyscy nowi właściciele mają pojęcie o tych zwierzakach...

w terra (ogromnym, jak na sklepowe warunki) było kilka legwanów i kilka agam, bo ja wiem? po pięć? A co do opisów to uważam to za bezsensowny pomysł, jak ktoś chce wiedzieć to spyta personel, poczyta, a jak nie chce wiedzeć to opis na terra nic nie pomoże

Uprawnienia umieszczania postów