-
młode Morelia spilota mcdowelli
mam pytanie. mam mozliwosc kupna młodej Morelia spilota mcdowelli. czy 400 zł to rozsądna cena? jest to dobry i znany hodowca. zdjęcia są na http://www.morelia-spilota.pl/cl-05-002.html
jestem poczatkujacym hodowcą. czy to dobry gatunek węża na pierwszego?
-
Re: młode Morelia spilota mcdowelli
Monia,cena jest dobra,bierz(rozumiem ze od LW?),tylko wybierz takiego ktory nie ma czarnych ciapkow w jasnych plamach,albo ma ich malo.
-
jeszcze nie wiem nic o tym wezu. narazie nie wiem nawet jak go hodowac etc.
-
prosta sprawa,masz skajpa?to pakuj sie bo w pracy jestem.
-
od poczatku.
sorry za pomylke DDD
No wiec waz jest prosty w hodowli, wertykalne terrarium z grzedami,micha z woda,zarcie i tyle.w dzien temp okolo 27-28 stopni z jakims polem gdzie temp jest sporo wyzsza,w lecie do 12 godzin swiecenia,w zimie jakies 6-7 godzin, temp nizsza,jakies 25-26 stopni.Spadek temp na noc do jakis 23-25 stopni. i to chyba tyle.
-
nie wiem czy dam rade z tak wysokim terra. i wlasciwie nie wiem kto hoduje takie węże. i kogo moglbym sie poradzic.
-
ja hoduje,inny podgatunek,a aakurat te sa do siebie podobne,poza tym masz opis gatunku tutaj w tcp
-
Dobrateraz sie ludzie pytam czy warto dać za 180cm , ładnego 450zł .... wykupie go ze sklepu zoo za tyle...
-
wiek,plec,od kogo pochodzi?
-
Obywatel_Snejk samiec ?:> wiek około 2,5-3 lata ... od kogo nie wiem ... to sklep zoologiczny , myslisz ze interesuje ich to ?
Uprawnienia umieszczania postów