Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: boa zwymiotowal

boa zwymiotowal

witam! wlasnie jestem szczesliwym posiadaczem boa od kilku giodzina i moj wezyk po podrozy zwymiotowal!! nie wiem kiedy mu podac posilek i jak zadzialac zeby dobrze sie czul pozdro!

Re: boa zwymiotowal

Posiłek za 2 tygodnie , daj mu spokój ... tak będzie najlepiej :-)

oki dzieki ;] ja go an rece i tak nie bralem tylko sam z siebie ;]

Zwymiotował pewnie ze stresu który odczuł w podróży, zapewnij mu teraz stały dostęp do wody, po wymiotach bedzie dużo pił a pokarm podasz za 1,5-2 tyg.

oki dzieki ;]

Ciekawe czyj to był pomysł wysyłac nakarmionego weze Poczekaj 2 tygodnie i wszystko bedzie ok.

Waz jadl w niedziele a zostal wysylany w srode! To nie byl pomysl tylko tak wyszlo ze jeszcze nei strawil ! Ten hodowca ktory mi go wyslal to czlowiek znany i z doswaidczeniem ,ciezko przediwiedz czy waz juz strawil czy nie pozdro Przeciez nikt by go nie wyslal jak bylby najedzony

powinien go wysłać gdy wąż już sie wypróżnil , ale juz tego nie odwrócisz ale jak wąż bedzie normalnie jadl to wielkiego problemu nie ma tylko postaraj się już nigdy nie dopuścić do wymiotów, to nie jest przyjemne dla samego zwierzecia, dla opiekuna też nie należy do najprzyjemniejszych

Postaram sie jak najbardziej ! Mam nadzieje ze bedzie wszystko w porzaku

Witam!
    Ja jak swojego węża przywoziłem, to też się obawiałem czy nie zwymiotuje...
    Ale za to mam inną sprawę, która mnie ogromnie zastanawia...
    Mianowicie, wąż jadł już u mnie 2 razy, dzisiaj albo jutro będzie 3 posiłek. Mam go już ponad 2 tygodnie i jak do tej pory się nie załatwił.
    Wiem, że to pytanie może wydać się trochę śmieszne, ale mnie to trochę zaczyna niepokoić.
    Prosiłbym o Wasze opinie.
    Z góry dziękuję!

Uprawnienia umieszczania postów