Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: cenchria + constrictor - łączenie gatunków

Re: jak myslicie!?

Ja bym go umiescil z doroslym L. t. sinaloae, roznica wielkosci bedzie mniejsza i po jakims czasie juz nie bedzie problemu, jesli wiecie o co mi chodzi ;-)

to jest bardzo dobry pomysł

Erythroxylon_coca
    Guest

niema co sie pie****** wzoc tam tez pająki hehe

Redtail_Boa
    Guest

nie mozna trzymac razem, moze to sie zle skonczyc :/ przynajmniej teraz cenchtia jest za mala

Re: cenchria + constrictor - łączenie gatunków

Hyhy jak ostatnio wrzucalem do jednego terra 50-60 cm cenchrie z 1m cenchria to juz sie balem bo to tragicznie wygladalo jak zaczely sie razem zwijac. A ty mowisz o roznicy 60 do 1.9 m. Nie wiem czy te dwa weze pozwola sobie na przesiadywanie i splatanie sie miedzy soba bo nie wiem jak to jest z roznymi gat wezy. Ale jesli im roznorakosc gatunkowa nie bedzie przeszkadzac a wydaje mi sie ze nie bedzie to nie radze trzymac razem .. polamane zebra, kregi murowane w takim wypadku.
    Siatka mozliwe ze zda egzamin jesli bedzie odpowiednio silna i dobrze umocowana, ale pamietaj ze wtedy ograniczasz przestrzen znacznie dla kazdego z osobnikow. Temu malemu moze to nie bedzie przeszkadzac a nawet byc moze i lepiej dla niego. Ale ten duzy pewnie zmiane odczuje.
    Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów