-
Zimowanie w lodówce
http://www.zbozowka.end.pl/
Wejdzcie sobie na ta stronke i przeczytajcie rozdzial "rozmnażanie"
Z ta lodówką to chyba przesadzili.
-
Re: Nie wydaje mi sie...
Przy okazji spójrzcie sobie na opisy innych gatunków np. Regiusa.
Rozumiem że strona sie dopiero rozwija i kazdy jakos musi zacząć ale nieprawdziwe informacje (jak np dlugość regiusa) to nienajlepszy początek.
-
Zimowanie w lodówce ?? słyszałem juz o takim czymś , co w tym dziwnego ??
Wielkośc regiusa jest prawidłowa :O 120-150cm...
Nie masz sie chyba czego czepiać ?
-
Przepraszam bardzo cofam to co napisalem cos mi sie poperniczylo z tym regiusem.
Ale co do tej lodowki to rozmawialem z wieloma terrarystami i sie tylko z tego śmieja.
-
Jedyne co z tej strony mnie boli to ortografia i nazwa Moreli virdis :-)
-
Dawniejsza, choc uzywana przez niektorych terrarystow nazwa morelia viridis to chondropython viridis... niby jest niepoprawna... ale jest i dlugo bedzie w uzyciu tak jak nazwa Elaphe guttata, która teraz zmieniono na Pantherophis guttatus. Nawet w opisie na tej stronie jest uzyta stara, niby niepoprawna nazwa zbozowki
-
cóż smianie się z zimowania w lodówce jest smieszne samo w sobie, bardzo praktyczna rzecz, ciezko teraz o dobre piwnice ze stala temperatura, bez kotlowni, gryzoni, kotów itp... w tym roku jedną ze swoich zbożówek zimowałem wiosną ;-) w lodówce i póki co mam z tego 13 jajek, więc chyba nie ma się z czego śmiać
-
Ja tam nie wiem bo w wezach nie siedze.
A nie jest zbyt niska Temperatura w lodówce??
-
Jacku87 zanim coś wyśmiejesz , sprawdź to :-) I skoro nieznasz sie na węzach to czemu wyśmiewasz to innych którzy podają poprawne info ?
-
Powiedzialem przepraszam.
Mialem sprzeczne informacje.
A co z ta lodowka?? Jak to sie robi??
Uprawnienia umieszczania postów