-
Machoniówka i wymiary terra
Witam mam pytanie do was czy dla jednej machoniówki wystarczy terra 60x30x25 w zoologicznym powiedziano mi ze tak ale chce poznać wasze opinie.Pozdro!!
-
Re: Machoniówka i wymiry terra
imho starczy, ja rozwazam kupienie kilku machoni, jeśli będe kupował to w pojemnikach 59,5 x 39x5 x 19 cm będe je chyba trzymał...
-
czyli ile ich moge trzymać w takim terra mówimy to o dorosłych :P:P:P:P
-
jednego, żęby trzymać parkęmusiał byś wszędzie z 20 cm dodać, aha - przy tak niskim terrairum zapomnij o gorzewaniu żarówkami.
-
To nawet dla jednej machoniowki za male.
1. za waskie
2. za niskie
O dwoch nie masz nawet co myslec. A w zoologiku powiedza ci wszystko zeby tylko sprzedac towar. Ja bym tego goscia co ci tak doradzil w sklepie zamkna w pudelku po zapalkach jestem ciekaw jak by sie czul.
Pozdrawiam>>>
-
a jak juz popełniłem ten błą to jak ją dogrzewać do tej pory i tak trzymałem ją w pokojowej i nie b yło oznak jakiegoś dyskomfortu no ale jesli juz to jak ??moge np z zewnątrz zamontować lampke ??
-
A no i juz nie bede mógł wstawić większego terra wienc jak zwien kszyć jej pow zyciową ??
-
Nie kombinuj tylko zmien terra bo przedobrzysz. To jest zamale!!!!!
Pozdrawiam>>>
-
aha kurde chwilowo to on ma z 40 cm ale co bedzie z nim potewm to nie wiem bede zmuszony kupić wienksze terra a do tej pory trzymałem go w pokojowej tem i nic mu nie było a iczy moge dogzewać lampką z boku terra??
-
A no i zeby nmie było w tym terra 60x30x25 chciałe trzymać tylko jednego
machonia
Uprawnienia umieszczania postów