-
Re: Jaki dusiciel dla początkującuch
-
Dzięki za info.
Wiedziałem, że są różne podgatunki Boa Constrictora, tylko nie wiedziałem o co chodzi z tymi mieszańcami.
Teraz już wiem
-
W związku z tym co napisałeś, że w sklepach są prawie w 100% mieszańce, mam do Ciebie pytanie.
Co myślisz o tym, że facet w „Szreku”, na pytanie czy oni mają mieszańce, odpowiedział mi, że ich Boa to Boa Constrictor Imperator. Możesz w każdej chwili zerknąć na ich ofertę.
Powiedz mi co tym myślisz, będę wdzięczny za odpowiedź
Jeśli ktoś chce się podzielić swoim zdaniem, to bardzo proszę
-
to możliwe, szrek to jeden z lepszych sklepów w Polsce.
więc tak, specjalistą od populacji B. constrictor nie jestem, ale jedyny z imperatorów który by tu podchodził to Boa constrictor imperator Belize "Cay Caulker", na tej stornie, którą Ci dawałem chyba on jest...
btw. w ofercie internetowej szreka napisane jest, że aktualnie constrictorów nie ma, więc nie wiem, czy to, co tam jest na zdjęciu, to akurat to, co mają w sklepie (-; ile u nich te constrictorki kosztują?
-
-
Boa te kosztują 200-300zł.
Dzięki za wszelkie informację, trochę mi rozjaśniły w głowie, ale jeszcze nie wszystko
Dla mnie nie jest(póki co) aż tak ważna czystość gatunkowa tego węża, ale warto zawsze się spytać o informacje kogoś kto wie więcej
Uprawnienia umieszczania postów