-
Re: Boa z polamanym koncem ogona i garbem..
Ogon to jeszcze jeszcze ale ten garb... Spróbuj pomasować ten garb sprawdzić czy przypadkiem nie jest to jakieś zwykłe wybrzuszenie.
-
Mam takie pytanie odnośnie kupowania węży. Na co należy zwrócić szczególną uwagę przy jego zakupie? Właśnie w tym tygodniu chciałem kupić młodego Boa, a po przeczytaniu tego tematu, widzę, że trzeba być naprawdę ostrożnym.
-
Najlepiej zwracac uwage na to od kogo sie kupuje :P
A jak nie znasz ziomka od ktorego kupujesz to zalewasz go pytaniami typu:
-Ile razy juz jadl (i czy wszsytko bylo bezproblemowo)
-Ile wylinek przeszedl
-Czy karmil zywym czy martwym pokarmem
No i oczywiscie patrzysz na wyglad wizualny weza.
-
Dzięki. Ja węża zamierzam kupić w „Szreku”, myślę, że nie powinno być problemów z Boa kupionym od nich.
-
na pewno nie, to sprawdzona i rzetelna firma.
xav
-
Czy tak ciezko ustalic ze sprzedajacym sposob pakowania i wysylki.Zawsze tak robie.Pytam czy wysylal zwierzaki i jak je pakuje.
-
ironkapela - koleś jest ze śląska i do loktoka mu znacnzie bliżej...
-
Niestety jeśli ten garb to wrodzona wada kręgosłupa, to prawdopodobnie trzeba będzie węża uśpić albo skarmić, jeśli okaże się, że sprawia mu to kłopoty w poruszaniu się czy połykaniu pokarmu((((
-
chyba nie będzie aż tak źe, zdjęcie jest niewyraźne, ale garb nie wyglada na b. duży....
-
ze slaska nie jestem...mieszkam pod Wroclawiem...a co do poprzedniego wlasciciela to twierdzi on ze "mial juz kilka wezy z garbami i ze lekarz weterynarii powiedzial mu ze to przez brak slonca a dokladniej przez brak witaminy D" ;]
Uprawnienia umieszczania postów