Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: problem z tygrysim

cornyy
    Guest

problem z tygrysim

mam mlodego tygrysiego, 23czerwca wykluty, jest u mnie od zeszlego wtorku i ma przez caly czas metne oczy,(porownalem w wezem w sklepie) tylko mija juz 12 dni a waz nei ma wylinki, nie wiem co z nim amm robic :/ czy go nakarmic, czy co z nim zrobic, warunki ma dobre, duza wilgotnosc, terra 75/45/35, temp w dzien 32-26 i lampka, w nocy 23-26 :/, nie wiem co robic ,pomocy, nie jadl dlugo, wylinki tez nie ma, HELP!!

Barchan
    Guest

Re: problem z tygrysim

no cóż.....jak widać masz problem... nie martw sie nic napewno bedzie dobrze... mam pare pytań. Czy masz na niego gwarancję ?
    czy masz doświadczenie w hodowaniu węża
    czy lubisz hodować węża
    dlaczego kupiłeś węża
    po co go kupiłeś węża
    czy twoi rodzice zaakceptowali węża
    czy kochasz węże ? :>

cornyy
    Guest

...dodam tylko ze waz ma na imie Idzik... dziekuje za odpowiedz

Barchan
    Guest

może moje pytania nie są zbyt związane z tematem ale prosiłbym kolegę Cornyy'ego o odpowiedź ponieważ sam chciałbym nabyć Węża w sklepie Zoologicznym tylko nie wiem czy owy Pyton Tygrysi Będzie Idealny Dla Początkującego Terrarysty.

nic mu nie jest,czekaj spokojnie

no wiec jezeli uwazasz ze za dwa trzy lata bedziesz w stanie poradzic sobie z 2-3 metrowym pytonem,to jasne,to bardzo lagodny gatunek.

O_S - różnie z tym bywa, czasem zdarzają się agresorki, głównie młodymc zasami odbija... no i nie ma co się czarować - jak będziemy pachnieć króliczkiem, to wąż (np. 5 metrowy) nie zawaha się zaatakować...

to jedna sprawa, a z drugiej strony kupując malucha na ogół zdążymy nabrać doświadczenia, zanim wyrośnie z niego bydle (-;

cornyy
    Guest

no ale co mam zrobic? dac mu jesc? czekac ?:/ zmeinic w terrarium cos? dlaczego wulinki nie ma ?:/

Obywatel_Snejk z tą łagodnością bym nieprzesadzał kupiłem 4 dni temu młodego albinoska samca i juz 3 razy mnie ukąsił a pare razy spudłował :/ mysle ze wyrosnie z tego bo narazie jest malutki ale jak urosni i dalej bedzie taki agresywny to cięzko będzie.pozdrawiam

ironkapela
    Guest

Thor, jak mozna dac sie ugryzc 3 razy w ciagu 4 dni?? Co Ty robisz?? Chcesz go poprzytulac?? Daj mu czas na zaklimatyzowanie sie.

Pozdro

Uprawnienia umieszczania postów