Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Morelie spilota są agresywne?

Re: Morelie spilota są agresywne?

Kto powiedził że chce kupić?? To było porównanie Mcdoweli.
    Ps: W necie viridis to Morelia, a w e. terrarystyki to Chandropython viridis
    ale nie chce się kłucic bo może nie mam racji.

Jeszcze co do kupna do miałem się decydować na trimka, a te o które teraz pytam to dla właśnej wiadomości- to czego w necie nie znajde.

Pozdrawiam wszystkich nawet takich idiotów jak Obcy - zaywarzyłem że już dużo osobą zaszedłeś za skóre - gratuluje )))))

Herpetolodzy jakiś czas temu zmienili systematykę i nazwa Chondropython viridis przestała być aktualna. W tej chwili jedyna obowiązująca to Morelia viridis.

xav

Obcy , szkoda komentowac :-)

Akurat z wymienionych 4 ten najlepszy. Daf, zamknij jadaczkę! Kto pyta nie błądzi a pytanie jasne i konkretne.

Kudłaty po pozostałe są droższe Chodz trafiają sie okazie i tanio można wiele kupić ale trzeba trafić dobrze

No co Alan chcesz? :>

MIDO
    Guest

KUdłaty powaznie sie zastanow co ty cchesz wkońcu miec poczytał bys opisy polskie i zagraniczne bys wiedzial o moreliach bardzo wiele Nara

a ja bym kupił regiusa
    już lepiej kup m.s mcdowelli niż tego trimka

Dzięki za opdowiedzi)
    Co do mojej fotki do Obcemy gratuluje jesteś poprostu świetny człowieku.
    To zdjęcie widziało już masa osób i każdy ma swoje zdanie. Ja osobiście na to sram jak wy odbieracie mój wygląd ))
    Odm kiedy to mężczyźni oceniają wygląd mężczyzn. Kurde może się troszke opóźniłem. Mam propozycje Obcy zamieść twoje zdjęcie to może ja skomętuje - może wpadniesz mi w oko )))) MIODZIO .......

hmmm, napewno sa bardziej agresywne niz regiusy czy cenchrie...czy guttaty,ale to wszystko kwestia tego jak sie kto z wezem obchodzi,uwazam,ze ze wszystkim mozna dac sobie rade kwestia kontroli,a jak przy okazji dostaniesz strzala...no coz...shit happens ))))

Uprawnienia umieszczania postów