-
Re: Morelie spilota są agresywne?
Kto powiedził że chce kupić?? To było porównanie Mcdoweli.
Ps: W necie viridis to Morelia, a w e. terrarystyki to Chandropython viridis
ale nie chce się kłucic bo może nie mam racji.
Jeszcze co do kupna do miałem się decydować na trimka, a te o które teraz pytam to dla właśnej wiadomości- to czego w necie nie znajde.
Pozdrawiam wszystkich nawet takich idiotów jak Obcy - zaywarzyłem że już dużo osobą zaszedłeś za skóre - gratuluje )))))
-
Herpetolodzy jakiś czas temu zmienili systematykę i nazwa Chondropython viridis przestała być aktualna. W tej chwili jedyna obowiązująca to Morelia viridis.
xav
-
Obcy , szkoda komentowac :-)
-
Akurat z wymienionych 4 ten najlepszy. Daf, zamknij jadaczkę! Kto pyta nie błądzi a pytanie jasne i konkretne.
-
Kudłaty po pozostałe są droższe Chodz trafiają sie okazie i tanio można wiele kupić ale trzeba trafić dobrze
-
-
KUdłaty powaznie sie zastanow co ty cchesz wkońcu miec poczytał bys opisy polskie i zagraniczne bys wiedzial o moreliach bardzo wiele Nara
-
a ja bym kupił regiusa
już lepiej kup m.s mcdowelli niż tego trimka
-
-
hmmm, napewno sa bardziej agresywne niz regiusy czy cenchrie...czy guttaty,ale to wszystko kwestia tego jak sie kto z wezem obchodzi,uwazam,ze ze wszystkim mozna dac sobie rade kwestia kontroli,a jak przy okazji dostaniesz strzala...no coz...shit happens ))))
Uprawnienia umieszczania postów