Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: 43 dł/ 23 szer/ 27 wys?

Re: 43 dł/ 23 szer/ 27 wys?

JEŚLI chciałbyś trzymać tam gekony to proponuje ci: płaczące , pigmejskie ,perełkowe ew. cos z innych drobnych gekoników które nie przekraczają 12-15cm długośąci , ale tak jak mówi cyclosternum takie terra doskonale nadawałoby sie na insektuarium

ot: jakie gekony maja wymiary tak do 20cm ? wiem ze lampart jest w kranicach 20-28, ale 8cm to roznica. sa jakies kolo 15 ?

gall jest mnustwo geków nieprzekraczających granicy długości ciała równej 20 cm musisz poszukać po opisach bo nie sposób teraz wypisywać tutaj wszystkich jaszczurek pokolei.

ps. Jaki gatunek by cie interesował tj. w jakim biotopie miałby on żyć pustynny . tropikalny las itp oraz czy naziemny czy nadrzewny?

tylko jakie owady :P bo modliszki to kocham ale sie pozjadaja:P

a może przedzielić je na 2 części??? i zrobić podwójne terra dla modliszel w sam raz dla jakiejś ładnej wyrośnietej parki

dominik1 juz Cie lubie:P

w sumie jest mi to obojetne, jak bede wiedzial jakiego bede mial geka to urzadze pod niego odpowiednie terrarium. Najlepiej by jakies srodowisko zblizone do lamparciego. Jak podasz mi jakies przyklady - za co bede bardzo wdzieczny to fotka tez bylaby mile widziana. opisy latwiej znalezc niz fotke. pozdrawiam

wejdz na strone terrarystyki Tam mają fotki i obejżyj najpierw stenodactylusy petrii ładne jaszczureczki i w miare ciekawe oraz w pszystępnej cenie i łATWE W CHODOWLI

Uprawnienia umieszczania postów