-
Anakonda zielona
jest ktos w polsce kto trzyma tego weza w domu!!
kto dogoni <FONT color=#1616ff>PSA</FONT>??!! kto zaj***bie <FONT color=#1616ff>PSA</FONT>??!! <FONT color=#000000>C</FONT>RACOVIA!! ŁOWCY PSÓW!!
-
Re: Anakonda zielona
tak, wiem, ze sa takie, ale nie potrafie przytoczyc nazwisk ani nickow
-
-
okreslenie w domu nie bardzo pasuje do miejsca przetrzymywania tych wezy, one sa w sklepie lub hurtowni
-
znajomy sprzedawca miał w sklepie anakonde zółtą.... to byl jego ulubionyzwierz prawie
-
Malek py6tanie jest o zieloną a nie o żółtą. A co do samej zielonej nei spotkałem sie jeszcze z kimś takim w Polsce.
-
tak wogole to czym sie karmi dorosla anakonde, swiniami???????? dla mnie trzymanie takich duzych wezy w domu to gruba przesada!!
-
Ja kilka razy (dokładnie 3) natchnąłem się na ogłoszenia odnośnie sprzedaży... Ludzie kupują, nielegalnie od handlarzy i sprzedają (a raczej oddają) jak podrośnie bo nie wiedzą co z tym zrobić... a nie łatwo to komuś oddać!! Rozmawiałem z pewną osobą której był to pierwszy wąż... jak podrósł do 3 metrów (samiec... więc aż taki duży nie był) był już niesamowity problem bo był bardzo aresywny...
-
o zieloną...... to nie pomyłka......chyba
-
....a propos czy ktoś się może pochwalić że ugryzła go anakonda zielona bo ja tak
Uprawnienia umieszczania postów