Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Ugryzienie

Re: Ugryzienie

Jasne, wiec kazdy ma wypisywac bzdury typu : "Na mrozonkach waz rosnie wolniej", a nikt nie ma prawa nazwac tego bzdura wlasnie?
    Poza tym karmienie podczas przygotowywania sie do wylinki jest nieodpowiedzialne i to rowniez nalezy powiedziec.
    Poza tym to forum dyskusyjne, a nie kacik porad cioci Stanislawy.

jak mozna dawac zywe zarcie wezowi ktory wlasnie przechodzi wylinke?!!!!!!!!
    Przeciez ta zbozowa jest prawie slepa z powodu plynu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ehhhh, chlopie,masz nauczke !

Dzięki za zrozumieni kudłaty, a poza tym nie czepjaj się mojej gramatyki Sojkas bo twoja składnie też nie jest doskonała.

Ja zadałem konkretne pytanie i oczekuję konkretnej odpowiedzi a większość z postow tylko zasmieca mi wątek, więc dzieki serdeczne za taką pomoc (oczywiście poza paroma wyjątkami)

Poza tym gdzie mam szukać jakiś rad, jak nie na forum ?? co w kiosku ruchu ??

no masz nauczke i tyle,nigdy sie nie daje zrec wezowi ktory jest okresowo slepy!
    teraz wysmaruj mu to neomycyna w masci i idz do weterynarza

Możesz iść do weterynarza albo spróbój tą maścią jest rewelka masz tu nazwe Vita-Merfen do kupienia w każdej aptece cena okolo 11 zeta posmarój mu to miejsce tą maścią i zapewniam cię będzie OK!!!!!

Uprawnienia umieszczania postów