-
Pierwszy wężyk
Siemka chciałbym sobie kupic ostatniego gada jak narazie no i jak najmniej na niego wydac tzn. prąd za światło, dosyc małe terrarium (max 150x60x70 dł.wys.szer moze byc odwrócone inaczej) i żeby ten węzyk dosyć mało kosztował nie więcej nish 200zł czy jest jakiś wąż który jest bardzo łatwy w hodowli wytrzymały na choroby i inne tego typu rzeczy jak jest to bardzo prosze o pomoc z góry THX
-
Re: Pierwszy wężyk
tak wąż zbożowy młody kosztuje ok 80 zł.
-
Większośc Colubridae Pończoszniki , "zbożówki", smugowe. Niektóre Boidae - Epicrates Cenchria Maurus by jeszcze uszedł , jakbyś zrobił to terra inaczej tzn. tak 100x80x120 to by Ci wszedł samiec Boa Constrictor.
-
-
no ja właśnie tak myśle nad regiuskiem ale te karmienie ale ujdzie a constrictor to nie fiem bo on chyba potzrebuje mocnego oświetlenia a ja jush mam waranka i geki a mam mieszkanie 7 pokojowe razem z kuchnią kiblem i lazienką i troche za rachunki sie placi i jeszcze do tego rybki chyba że moge zamątować lampki energooszczędne takie jak są wbudowane w kuchaniach takie wiecie jakie mogą takie być one mają po 25 wat starszylo by constrictorowi??
-
No 25 wat nie styknie boaskowi. Polecam lampropeltiski, piękne różnorodne wężyki, nie duże i bezproblemowe
-
Mógłbyś mu dać kabel grzewczy 25 wat i lustrzanke 25 w może by uciągneło ...
-
Dla boa i pełno wymiarowego terra to za mało i tak
-
teraz może i dasz radę z ogrzewaniem ale w zimę to w dużym terra żarówka 100wat czasem nei wystarcza
-
Kup regiusa do takiego terrarium jest the best
Uprawnienia umieszczania postów