Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Wymary i jaki wąż 90x30x100

Re: Wymary i jaki wąż 90x30x100

odchodzicie od tematu ale to maly szczegol konkretna odpowiedz da sie cos wlozyc czy nie

NIe, za mała szerokość.

A moim zdaniem wejdzie całkiem sporo Colubridae, w końcu można zrobić półki, wstawić gałęzie, i może tam mieszkać nawet kilka węży zbożowych czy amurskich.Ilość przestrzeni dostępnej dla zwierząt i tak będzie bardzo duża.

ja proponuje trimki ciekawe weze

Terrarium by było sp[oko, tylko ta szerokość...
    Ale wiesz co, zapytaj się kumpla czy on musi mieć koniecznie węża, bo do takiego terrarium wejdzie z powodzeniem sporo fajnych jaszczurek (gekony scynki itd.)
    A moje propozycje z węży, hmm... trimoresurus, może machoniowy?

Witam
    Dla Mahonia spoko!!!

Trimeresurus sp. na początek??!! Akurat nie jest najlepszym pomysłem kupowanie zwierzęcia pod terrarium, ale w tym wypadku terrarium umożliwia hodowlę większości małych i średnich węży, zwłaszcza, jeśli umożliwić im teeż wykorzystanie przestrzeni pionowej.

ja bym tam wsadzil parke chinczykow super weze, a sam trzymam je w terra 140x40x170. jak im sie szerokosc o 10 cm skroci, to nic im sie nie stanie.

Ja bym tam nawet wsadził Pantherophis Alleghaniensis/Obsoletus (Smugowego) Moje z reguły przebywaja w górnych partiach terrarium, więc wysokośc się nie zmarnuje a przy odpowiednim urządzeniu terrarium ta szerokośc nie bedzie tak doskwierać.

Bujal
    Guest

Moim zdaniem niech kupi sobie pytona dywanowegi i wsadzi w te terrarium i w tej wnęce i będzie ok

Uprawnienia umieszczania postów