-
Jajka na pokarm
JaK myślicie czy możnaby dac wężowi jajka które gołębie złożyły na balkonie czy raczej jest to ryzykowne??????
-
-
Re: Jajka na pokarm
O.S - ma racje - np. salmonella. Z drugiej strony nie szkoda by Ci było zarazić węża? Ja uważam, że to jest tak samo jakbyś karmił myszami lub szczurami z odłowu tzn. z pola.
-
dodatkowo podejrzewam ze niektore pasozyty moga byc przekazywane w ten sposob,chociaz za to nie dam glowy.
-
skoro pytam to chyba wiadomo że mi szkoda
-
niejestem zwolennikiem takiego pokarmu ale co do jajek pytam raczej z ciekawości
-
Jeże;li czytałeś opis gatunku, to chyba powinieneś wiedzieć co twój wąż je ?
Poza tym, masz chyba zdrowy rozsądek i potrafisz myśleć ?
Kurna, ludzie noirmalnie rozwalają pomysłami. Ciekawe, czy jak znajdziesz na balkonie hamburgera, to też spytasz czy podac go wężykowi ?
-
nieno hamburgera to nie ale hot doga napewno frajerze, mój wąż je jajka i dlatego o to pytam(jak napisałem wcześniej z ciekawości)
-
Móglbyś nie obrażać ludzi, którzy Ci pomagają ? reed dobrze napisał, więc dlaczego mu ubliżasz?
-
Bez sensu na początku pyta a później obraża muszę chyba "autora" wpisać do nielubianych. Ktoś mało wczytuje się w sens odpowiedzi, jednocześnie chyba nie rozumiejąc ich. Juztyl pisano o pokarmach z natury że logiczną rzeczą jest karmienie wszelkimi pokaramami, które mają jak najmniej styczności z pasożytami. Jeżeli na pytanie udzieliłem Ci odpowiedzi "szkoda by Ci było" to nie z wrogości lecz z życzliwości.
Uprawnienia umieszczania postów