-
Re: Dziwne zachowanie Pytona Regius
w ogole co to za pomysl zeby je razem trzymac?!!
i tak je rozdziel,natomiast idz do weterynarza i zeby mu machneli przeswietlenie.
dowiedz sie conieco o nim co sie z nim dzialo przed tym jak go kupies.
napisz tutaj to wszystko.
-
Wizyta konieczna. Rokowanie niepomyślne. Wychudzenie odwodnienie, objawy neurologiczne..... Mrzyczyn wiele może być...
-
Niestety dzisiaj mi wezyk zdechl (.Weterynarz juz nic nie mogl zrobic.Prawdopodobnie byl odwodniony i zaglodzony ale nie wiadomo napewno.Za dlugo byl w podruzy a dostalam go od czlowieka poznanego z netu.A trzymac je moge razem gdyz pytalam sie chodowcy i nie ma przeciwwskazan.Szkoda ze tak sie stalo mam nauczke ze z internetu sie nic nie zamawia bo nigdy nie wiadomo co to za czlowiek.Dzieki za pomoc.
-
jezu........straszne...zdechł ci regiusek...one są takie ładne...szkoda pięknego węzyka...wiem jakie to straszne bo mi zdechła zbożówka...ECH tak to już jest (niestety)Wspułczuje
-
Dzieki za wspolczucie,jest mi przykro bo byl taki sliczny.Bardzo szkoda ale nie mamy na to wplywu.Serce mi sie krajalo jak widzialam jego meczarnie.Mam nauczke na przyszlosc zeby z niewiadomych zrudel nie brac zwierzat.
-
-
nie powinnas trzymac tak roznych wezy razem.hodowca zle ci powiedzial.wspolczuje.
PS.Bylem w Herfordzie
Uprawnienia umieszczania postów