Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Dziwne zachowanie Pytona Regius

Re: Dziwne zachowanie Pytona Regius

w ogole co to za pomysl zeby je razem trzymac?!!

i tak je rozdziel,natomiast idz do weterynarza i zeby mu machneli przeswietlenie.
    dowiedz sie conieco o nim co sie z nim dzialo przed tym jak go kupies.
    napisz tutaj to wszystko.

Jarek Zajączkowski
    Guest

Wizyta konieczna. Rokowanie niepomyślne. Wychudzenie odwodnienie, objawy neurologiczne..... Mrzyczyn wiele może być...

Meggi30
    Guest

Niestety dzisiaj mi wezyk zdechl (.Weterynarz juz nic nie mogl zrobic.Prawdopodobnie byl odwodniony i zaglodzony ale nie wiadomo napewno.Za dlugo byl w podruzy a dostalam go od czlowieka poznanego z netu.A trzymac je moge razem gdyz pytalam sie chodowcy i nie ma przeciwwskazan.Szkoda ze tak sie stalo mam nauczke ze z internetu sie nic nie zamawia bo nigdy nie wiadomo co to za czlowiek.Dzieki za pomoc.

jezu........straszne...zdechł ci regiusek...one są takie ładne...szkoda pięknego węzyka...wiem jakie to straszne bo mi zdechła zbożówka...ECH tak to już jest (niestety)Wspułczuje

Meggi30
    Guest

Dzieki za wspolczucie,jest mi przykro bo byl taki sliczny.Bardzo szkoda ale nie mamy na to wplywu.Serce mi sie krajalo jak widzialam jego meczarnie.Mam nauczke na przyszlosc zeby z niewiadomych zrudel nie brac zwierzat.

Marcin .P
    Guest

Współczuje
    sam miałem podobnie znaczy tak samo tylko z B.c.c po miesiącu od kupna: odwodninie, wychudzenie, zarobaczenie ( podejżewałem ta chorobe co podałem w poprzednim poście ) itp..... pochodził z fermy lub odłów z nastawieniem na to drugie do tego doszedł stres i padł. Sam byłem odbierałem ale źle się przyjżałem :/
    Niekturzy wiedzą jaki był i kiedy to było ...

w necie tek jest że jak nie wiesz od kogo lub nie znasz osoby zaufanej kto już brał od tego kogoś to zazwyczaj wychodzi to źle choć nie zawsze tak może być lepiej odbierać osobiście

nie powinnas trzymac tak roznych wezy razem.hodowca zle ci powiedzial.wspolczuje.
    PS.Bylem w Herfordzie

Uprawnienia umieszczania postów