-
Re: [ZDJECIE]Klatka, ogrodzenie dla boaskow
ja i tak bym nie pozostawil wezy bez opieki nawet w takiej klatce. Nie lepiej usiasc sobie w ogrodku, otworzyc zimne piwko a weze wpuscic na drzewko posiedzisz sobie na sloneczku z 2-3 godznki dziennie, zrelaxujesz sie ty i toje weze. pozdrawiam
-
no i wlasnie tak zrobie, przeciez ja nie mowie ze weze zostawie bez opieki no wy mnie wogole nie sluchacie
-
-
fajne a nie boisz sie pasozytow?
-
DEXiu - ojciec ma kamienice i z czym wiaze sie podworko na tylach domu (dostep mam tylko ja, siostra, matka i ojciec chyba ze ktos przejdzie przez mur co wiarze sie z spotkaniem albo ze mna albo z kims z rodziny albo z psami no i z boaskami jak bedzie pogoda), ewentualna babcia to moze przyjsc ktora mieszka ulice dalej ale to ona sama lubi ogladac moje boaski w terrarium
Obywatel_Snejk - Jak to ktos kiedys powiedzial "Nie boją sie tylko idioci"
PyRyLy - hmm jakbym wpuscil gadzinke na moje orzechy to do sciagniecia ich musialbym drabiny uzywac
-
HEH Klatka SPOX !! A czy tam z tyłu nie widac Czasem klatki ze szczurkami które tak smacznie wcina mój boas ?:> :P
-
adrian16 jesli chodzi ci o tą w prawym górnym rogu to własnie to jest ta klatka
-
hehe no adrian z tej klatki w prawym gornym rogu juz tyle szczurów przyszlo na swiat ze hej
-
Uprawnienia umieszczania postów