Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Klatka, ogrodzenie dla weza na podworzu

Re: Klatka, ogrodzenie dla weza na podworzu

Azazel to to ja wiem mam juz upatrzone miejsce gdzie w polowie np by mialy cien a w polowie slonce i same by sobie mogly wybrac dogodne miejsce

jezu ludzie nastepny, przeciez ja bede w tym momencie w odleglosci okolo 10 metrow na tarasie siedzial i bede je widzial

zaznacze ze podworze jest zamkniete dostep ma tylko rodzinka , mam miejsce wiec czemu nie dac im troszke wiecej wolnosci

mysle ze dobrym rozwiazaniem bedzie taka moskitiera jak wstawiaja w okna, one sa plastikowo-metalowo, waz chyba sie nie przecisnie . zrob szkilet z jakis listw, plakow drewnianych. sciane zabuduj plyta a tam gdzie ma byc sloneczko siatke-moskitiere. przepuszcza swiatlo a szybka chyba nie.
    nie rozumiem oburzenia popekjr. mysle ze naturalne slonce i owietrze nikomu nie zaszkodzi, ile mozna siedziec w terrarium

pozdrawiam

zapomnialem dodac ze jak dodasz jakies nozki i bedzie ta moskitiera to raczej nic tam sie nie dostanie a juz napewno nie kleszcze ktore jak wiemy glownie siedza w trawie

pozdrawiam

juz dalem znac kumplowi i zrobi skladane na zawiasach 200/200/200 i duza micha z woda

Moim skromnym zdaniemnajfajniejszym wyjściem byłaby szklarnia lub coś w tym stylu, bo wąż mógłby się wygrzewać w słońcu, a nie uciekłby w żaden sposób. Tylko ciekawe jak gorące byłoby powietrze wewnątrz. Pewnie ciut za bardzo.

szklarnia odpada napewno, wiesz co by tam w srodku bylo doslownie mikrofalowka, dzisiaj jade kupic czesci na to wszystko, jak zostanie ukonczona klatka dam fotki na forum

Uprawnienia umieszczania postów