Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Płeć boa- foto.

Re: Płeć boa- foto.

paco a ty po czyum wnosisz, ze to 100% samiec?? po zgrubieniu na ogonie? z tych zdjec nie da sie chyba nic wywnioskowac. stary jak masz sie tak udzielac, to lepiej milcz...

psalmopoeus, ile ma dlugosci twoj waz? sprawdz, cy ma po obu stronach kloaki pazurki. jesli sa to prawdziwe pazurki, to jest to samiec. jesli stercza tylko takie male szczatkowe "kikutki" to jest to samica.

paco_
    Guest

wiesz co kilka lat rozmnażałem constrictory i potrafię odróżnić samca od samicy, a co do tych pazurków to śmieszny jesteś

Wąż ma ok 180cm a pasurki mają ok 3mm.Prosze o rozwinięcie myśli, dlaczego uważacie że np. to samiec czy samica....

ptzy takim wezu pazurki 3mm oznaczaja, ze jest to samica. skoro tyle lat rozmnazasz boa, to byl to chyba cud, bo wiedza nie grzeszysz...

najlepiej na mongola nie reagowac to sam zniknie,po prostu olej wsze

Śliczny Bobasek )) JA tez mam wrazenie ze to samiczka ))) pozdrawiam

Chyba będę musiał was zmartwić chłopaki.Dziś gdy przyszedłem ze szkoły(ok 15) wąż ten akurat wypróżniał się i widziałem chyba jego półprącie czy hemopenis??(tak to się nazywa).Czy jest coś takiego możliwe i jeśli możecie to dajcie jakąś fotke jak to wygląda dokładnie.Z góry dzięki i prosze o szybką odpowiedz.

afek
    Guest

hemipenis-puulpracie

to jest możliwe, samczyki czasem je wystawiaja (-:
    chociaż po zdjęciach to też bym stawiał raczje na samice
    no jak widac koledzy jednak byli w błedzie, chyba, ze to sprawa wypadnięcia kloaki (bo to było przy wypróżnianiu)...
    jaki kształt miało to, co wąż wystawił? czy był to "kutasik" lub dwa "kutasiki", czy raczej bezkształtna masa? :-)

A możecie mi podać link do foto hemopenisa?Chyba było by łatwiej.To było połączone i wyglądało jakoś tak ,,==,,

Uprawnienia umieszczania postów