Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: "oswajanie"

Mieszany widok

"oswajanie"

czy boasy łatwo sie oswajają?? bo posiadam REGISA i zastanawim sie nad zamiana??!! i nie wiem czy sobie poradze

>>>>>>>>>>>>>>>>>>> K R Y Z Y S <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Re: "oswajanie"

Regiusa chyba A co do oswajania to kwestia danego osobnika ale z reguły Boaski są łatwe do oswojenia Jak dałeś sobie rade z regiuskiem o ile dałeś rade to dasz sobie rade z boaskiem.

ironkapela
    Guest

Latwo sie oswaja, no chyba ze bedziesz mial jakiegos dziwnego osobnika :P

regiusa kupilem juz 80cm i byl juz oswojony :]

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> K R Y Z Y S <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

MIDO
    Guest

Po pierwsze węże nieda sie oswoic a conajwyżej mozna go przyzwyczaic do naszej obecnosci a gad bedzie tolerował nasza obecnośc lub nie.Regiusy zazwyczaj dobrze akceptuja czlowieka jednak bywaja przypadki ,ze nie akceptuja poprostu cecha osobiczna.

Ps.to niepisałem ja.

Conqueror
    Guest

Nie potrzeba go oswajać... Z czasem sam zaakceptuje obecność opiekuna. Ten czas jest zależny od danego osobnika.

najlepiej wogóle nie oswajać tylko dać mu spokój a niepokoić tylko podczas posiłków czy zmiany wody w basenie :-)

a jak sadzicie warto sie zamienic regiusa na boa!!

MIDO
    Guest

No wiesz na jakiego boa to zalezy.A to powinna byc juz twoja i tylko twoja decyzja czy chcesz i czy bedziesz umiał zapewnić warunki.

Ps.to niepisałem ja........

To już Twoja decyzja. Sam sie zdecyduj, nie wiem po co ludzi ekupują zwierzęta jak je wymieniaja jak zabawki. Bezsens jak sie na coś decydujemy to bądzmy konsekwntni chyba, że nie możemy zapewnić odpowiednich warunków.

Uprawnienia umieszczania postów