Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: co to jest??!! [pomocy]

chevaliere
    Guest

co to jest??!! [pomocy]

pomóżcie mi, mam już od niemal roku węża (zbozówka) ale nie wiem, co to jest [patrzcie załącznik]. czy zbożówek zwymiotował?!

Re: co to jest??!! [pomocy]

Mi to wygląda na gówno :]

Mi to tez wyglada na gowienko. Aczkolwiek jak by nie dokonca strawione. Jesli zrobil to poierwszy roza to sie nie ma co martwic. A jesli robi tak caly czas to chyba tez mu nic nie jest skoro po roku zyje :P

kupa bo widać też ślady moczu

Conqueror
    Guest

Gówno... Nie wiesz jak kupa wygląda? Powąchaj to zobaczysz co to jest!!! :P

dziwna sprawa z tym kalem o tyle,ze sa w nim jakies takie podlozne ksztalty.Sprawdz dla swietego spokoju czy to nie jakies pasozyty wewnetrzne.

Conqueror
    Guest

hmmmmmmmmmm.............. Mój wężyk też miał coś podobnego ale nigdy nie przypuszczałem że mogą to być jakies pasożyty.......

teoretycznie moga byc,ale to dosyc rzadka sprawa,musialbys mocno nie dbac o podawany pokarm,albo po prostu dawac wezowi myszy ktore zlapales na miedzy),albo...miec strasznego pecha i kupic zasyfiale zarcie.

chevaliere
    Guest

nie, pokarm jest na pewno dobry i zdrowy, bo z własnej hodowli. a takie coś wężyk zrobił pierwszy raz i się martwie. czyli na pewno nie zwymiotował? aha, i jak miałabym zobaczyć, czy nie ma pasożytów wewnętrznych? do weterynarza?

myśle że do weta narazie nie ma co iść, nie jest to raczej nic poważnego byc moze tylko źle strawiony mysz :-) zobacz jaka będzie następna kupka

Uprawnienia umieszczania postów