-
co to jest??!! [pomocy]
pomóżcie mi, mam już od niemal roku węża (zbozówka) ale nie wiem, co to jest [patrzcie załącznik]. czy zbożówek zwymiotował?!
-
Re: co to jest??!! [pomocy]
Mi to wygląda na gówno :]
-
Mi to tez wyglada na gowienko. Aczkolwiek jak by nie dokonca strawione. Jesli zrobil to poierwszy roza to sie nie ma co martwic. A jesli robi tak caly czas to chyba tez mu nic nie jest skoro po roku zyje :P
-
kupa bo widać też ślady moczu
-
Gówno... Nie wiesz jak kupa wygląda? Powąchaj to zobaczysz co to jest!!! :P
-
dziwna sprawa z tym kalem o tyle,ze sa w nim jakies takie podlozne ksztalty.Sprawdz dla swietego spokoju czy to nie jakies pasozyty wewnetrzne.
-
hmmmmmmmmmm.............. Mój wężyk też miał coś podobnego ale nigdy nie przypuszczałem że mogą to być jakies pasożyty.......
-
teoretycznie moga byc,ale to dosyc rzadka sprawa,musialbys mocno nie dbac o podawany pokarm,albo po prostu dawac wezowi myszy ktore zlapales na miedzy),albo...miec strasznego pecha i kupic zasyfiale zarcie.
-
nie, pokarm jest na pewno dobry i zdrowy, bo z własnej hodowli. a takie coś wężyk zrobił pierwszy raz i się martwie. czyli na pewno nie zwymiotował? aha, i jak miałabym zobaczyć, czy nie ma pasożytów wewnętrznych? do weterynarza?
-
myśle że do weta narazie nie ma co iść, nie jest to raczej nic poważnego byc moze tylko źle strawiony mysz :-) zobacz jaka będzie następna kupka
Uprawnienia umieszczania postów