Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Czy mój wąż oślepł?

Mieszany widok

Conqueror
    Guest

Czy mój wąż oślepł?

Właśnie podałem wężykowi zbożowemu kurczaka i otwożył paszczę i ugryzł sam siebie!!! Moje pytanie czy wzrok mógł mu się popsuć od migawki aparatu?

Re: Czy mój wąż oślep?

Od migawki aparatu wydaje mi sie ze nie mogl mu sie popsuc wzrok, jakiego kurczaka dawales swojemu wezowi ? ja daje tylko myszy i male szczury .

Re: Czy mój wąż oślep?

Jak to ugryzł sam siebie? Opisz całe zdarzenie jaśniej.

Sword
    Guest

Re: Czy mój wąż oślepł?

..............???? jeszcze tego to ja nie słyszłem.. słyszałem np. takie plotki że wąż sie zaplątał sam o siebie ale w to nie wierze...
    Opisz to dokładnie

Może przechodzi wylinke i nie umie trafic bo nie widzi
    Z oślepnięciem to raczej nie powinno mu zaszkodzic błyski lampy

POZDRAWIAM

w moim przypadku jak karmilem kurczakami to waz byl pobudzony ale dokladnie nie mogl namierzyc ofiary nieraz nawet pyskiem przestawial kurczaki , wydaje mi sie ze poprostu kurczaczki wydaja zbyt malo ciepla

hahah kurczaki zbyt malo ciepla-przecierz kurczaki to male kury, a kury to ptaki a ptaki maja tak wysrobowany metabolizm ze ich temperatura ciala wynosi srednio 40stopni celsjusza, a niezadko wiecej o kilka stopni i to dla nich jest norma tak jak dla nas 36,6!!!!Nie ma roznicy czy jest maly czy duzy, zaden ssak takiej temperatury nie utzrymuje -zstanow sie zanim cos napiszesz!!

Miałem przypadek gdy malutka Epicrates cenchria cenchria w czasie zajadłego polowania na owłosioną myszkę, złapała się za własny tułów tuż za głową. Jej ząbki trwale zaczepiły się o skórę i nie potrafiła się samodzielnie uwolnić.
    Konieczna była moja zdecydowana interwencja - odczepianie pyska z ciała węża.
    Tak więc takie i inne historie się zdażają. Nie wszystkie kończą się szczęśliwie...

To i u mnie był numer, że tajwan usiłował się połknąć w poprzek, a Kathy Love ma na stronie zdjęcie zbożówki, która połyka swój ogon.

możesz podać link do tej stronki? chętnie to zobaczę

Uprawnienia umieszczania postów