-
Pojemniki na węże
Witam!
Zależy mi na takich pojemnikach jak miał Coolary na Cenchrie czy Evoker ma na swoje regiusy. Podobno można je dostać w IKEA. Czy wie ktoś gdzie moge kupić coś podobnego na necie? Albo może ktoś kto mieszka blisko IKEi kupi mi takie pojemniki ja mu wyśle za nie kasy i dodam jaiegoś bonusa a on wyśle je do mnie posztą...
Pozdrawiam!
-
-
Re: Pojemniki na węże
Pojemniki dobrze spełaniają swoją rolę. Ja byłem bardzo zadowolny. Mam mało wolnego czasu (praca, szkoła) zredukowałem liczbę węzy i teraz mają duuże szklane terraria
-
IKEA 45zł/szt. pojemnik na pościel.
-
no właśnie... a ja mieszkam troche na zadupiu może jest jakiś sklep internetowy gdzie dostane takie pojemniki ? A może komuś wyśle kase i mi zakupi i wyśle? Jestem w stanie dać bonusa 30zł...
-
dodam że intresują mnie pojemniki od 35*25*14cm i większe nawet do 100 cm długości
-
co bedziesz przetrzymywal?
-
różności ale ogólnie to węże
-
Kolo mnie, w Leclercu czy tam Tesco na Ursynowie, byly dokladnie takie jak do Racku na koleczkach. Kupilem sam jedno na myszy.
-
Tak z ciekawosci, moglby ktos podac bezposredniego linka do obrazka z tymi pojemnikami? Bo tak lekko nie w temacie jestem a zaciekawilo mnie to.
Uprawnienia umieszczania postów