Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Pojemniki na węże

Pojemniki na węże

Witam!
    Zależy mi na takich pojemnikach jak miał Coolary na Cenchrie czy Evoker ma na swoje regiusy. Podobno można je dostać w IKEA. Czy wie ktoś gdzie moge kupić coś podobnego na necie? Albo może ktoś kto mieszka blisko IKEi kupi mi takie pojemniki ja mu wyśle za nie kasy i dodam jaiegoś bonusa a on wyśle je do mnie posztą...
    Pozdrawiam!

Marcin .P
    Guest

Re: Pojemniki na węże

wiem ze wielu takich sklepach są na 100% w Geant bo sam kupowałem do rack'u
    niestety w wa-wie na fort wola juz nie ma bo all ja wziołem ale pewnie dostarczą za kilka dni :P
    a tu masz linka do producenta http://www.plast-team.pl/home_pl.html jest jeszcze kilka firm takich w polsce ale jakoś nie moge wygrzebać na necie
    Tu masz do innego producenta ale nie ma większych rozmiarów pojemników niż:
    wysokość - 116mm, szerokość - 107 mm, długość - 140 mm
    http://www.pojemniki.waw.pl/px2.html
    dobrym rozwiązaniem dla pajęczaży to by było ale nie mam styczności z pająkami

Pojemniki dobrze spełaniają swoją rolę. Ja byłem bardzo zadowolny. Mam mało wolnego czasu (praca, szkoła) zredukowałem liczbę węzy i teraz mają duuże szklane terraria

IKEA 45zł/szt. pojemnik na pościel.

no właśnie... a ja mieszkam troche na zadupiu może jest jakiś sklep internetowy gdzie dostane takie pojemniki ? A może komuś wyśle kase i mi zakupi i wyśle? Jestem w stanie dać bonusa 30zł...

dodam że intresują mnie pojemniki od 35*25*14cm i większe nawet do 100 cm długości

co bedziesz przetrzymywal?

różności ale ogólnie to węże

Kolo mnie, w Leclercu czy tam Tesco na Ursynowie, byly dokladnie takie jak do Racku na koleczkach. Kupilem sam jedno na myszy.

Pooki
    Guest

Tak z ciekawosci, moglby ktos podac bezposredniego linka do obrazka z tymi pojemnikami? Bo tak lekko nie w temacie jestem a zaciekawilo mnie to.

Uprawnienia umieszczania postów