-
Re: Co sadzicie o FAQ??
dowiem się jak poluje, a nie jak połyka (ew probuje dusic). Czy zobaczy sceny jak Twój wąż chybia i nie trafia w mysz?? jak ją goni po terra?? ja oczekuje az gryzon podejdzie pod konar??wątpię.... Uwielbiam ogladac polowanie mojego weza i widze jego (w miare) naturalne zachowanie
-
hahah i zas sie zaczelo-najlepiej niech kazdy robi to co uwaza za stosowne, lub polemizuje na takie tematy na priv lub gg-(jedni hoduja dla przyjemnosci ogladania i posiadania weza , a inni dla obserwacji jego życia) i sie non stop kluca czy tak czy siak, to tak jakby kibicowi legi warszawa chcial ktos wmowic ze moze jednak powinien kibicowac poloni warszawa, lub probowal przekonac drzewo do gry na gitarze
-
Ja wam powiem tyle u mnie w mieście a anie w Szczecinie ani w Świnoujściu nie mam zamrożonych myszy jak teraz bede jechał do Czech (przez kraków chyba) to zajade do biofila i kupie duużo mrożonek a co do tematu ze myszy mogą pogryźć węża to prawda jest taka ze mysz/szczur moze zrobić o wiele więcej tutaj macie przykład czy chcecie zeny wasz wąz tak wyglądał :
http://www.snakes.pl/pictures/bitten_regius.jpg
-
-
zgadzam sie venom sry za offtopic, a FAQ jest bardzo dobre, moze zmiejszy sie ilosc postow "moj waz ma metne oczy i nie je"
-
-
Wczoraj dałem do przeczytania FAQ koledze który zamierza kupić wężą a jeszcze mało wie na ten temat, i po przeczytaniu powiedział krótko - "SUPER SPRAWA".
-
az milo slyszec takie komentarze
-
Zgadzam sie z Ser'em
-
Ja mam jedna wazna uwage.
22. Jak oswoić węża?
[...] by sobie nie zakodował, że gryzienie przynosi skótek). [...]
----------------------------------------
Skutek przez ó??
Niewybaczalny blad.
A tak to FAQ dobrze zrobione.....tylko ten "skótek"....
Uprawnienia umieszczania postów