-
-
Re: Wąż zbozowy ... --> poczatki ....
No comentt...
nie stary poczytaj troszke, w opisie wyraźnie pisze że młode osobniki należy karmić mysimi oseskami.
Najpierw coś poszukaj a po tem pytaj......
-
Wiatam
hehe zbozowke karmic suszonkami z puszki
Ale pomysl. Niestety nie mozesz sie litowac nad biednymi myszkami. Jesli chcesz meic weza musisz sie liczyc z tym ze trzeba go karmic myszami, moga byc mrozone, ale lepsze sa zywe.
Pozdrawiam
-
w czym są lepsze bo nierozumiem?
-
Sluchaj trzeba cos za cos zrobic czasem jak cchesz mieć węza to musisz sie z tym liczyc mozesz podawac mu noworodki mysie.
A jak juz cie to tak bardzo przeraża to wypij sobie przed karmienimem sete czystej o ile to Ci cos pomoze
-
-
Poszukaj w zoologiku i weź na zapas. Jak mrozisz, to najlepiej zawińw jakąś folię, żeby powietrze miało jak najmnijeszy dostęp. Dzięki temu noworodki dłużej zachowają swoje wartości odżywcze. a jaki jest maxymalny okres trzymania noworodków w lodówie?? Szczerze to nie wiem, słyszałem, że trzymać w folii mozna nawet pół roku. Ale to tylko zasłyszana informacja i głowy bym za nią nie dał.
xav
-
Psycho w gre wchodza tylko oseski a to skad sie je będzie brało trzeba przemyślec przed kupnem... jak nieporadzisz sobie proponuje sprzedać węza , bo szkoda go ...
Sam wiel ile osesków pochłaniaja zbozówki moje stadko pochłania tygodniowo ponad 20 osesków + lampropeltis kilka szamie .... gdzies tak 25 (+/- 3) osesków tygodniowo mi schodzi...
-
Psycho www.biofil.pl <-- zamawiasz oseski np raz na 3 miesiace, i masz problem z glowy (mimo przesylki mysle ze i tak wyjdzie Cie taniej niz w innym zoologiku)
-
Uprawnienia umieszczania postów