Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Co jest z moja Teczowka??

Mieszany widok

Co jest z moja Teczowka??

Mam pytanie . Moja teczowka sie dziwnie zachowuje . Niechce jesc Ostatni raz jadla okolo konca lutego (2 szczurki srednie ) wczesniej jadla na poczatku listopada (rowniez 2 szczurki srednie) . 2 karmoienia w sumie 4 szczurki . Pochodzenie teczowki jest nieznane , . Z tego co widac teczowka jest strasznia gruba w porownaniu do mojej 2 teczowki , ktora je srednio 1 szczur sredni na tydzien/2 tygodnie . lekka glodowka na niecale 4 tygodnie . Dzis karmie znowu i ta co zawsze zjada , je i dzis a tamta znowu nie :/ czego to moze byc winna . Zazncze ze sa dlugosci kolo 1,4 m .

Re: Co jest z moja Teczowka??

PS glodowka byla w marcu na 4 tygodnie ..

moze w dalszym ciagu ma spoczynkowa aktywnosc zimowa, albo jezeli mowisz ze jest bardzo gruba i z nieznanego zrodla...mozliwe ze jest zarobaczona i nie chce przyjmowac przez to papu.nie zaszkodzi pojechac ja ivermektyna w odpowiednim rozcienczeniu.tak raz na tydzien, przez 3 tygodnie(3 serie),jak to nic nie da to po prostu czekaj.

jesli masz dorosla samice i samca to moze ta grubosc wynika z ciazy wtedy potem juz niechca jesc.
    Spruboj dac mniejszego szczurka niz zwykle

czy on wspomnial ze ma druga teczowke?)) bez sensu piszesz))

Mam 2 teczowki . Zarobaczona nie jest na pewno ... a szczurki mniejsze tez jesc niecchce ...

Obywatel tam było pisane że ma drugą tęczówke, TY piszesz bezsensu czytaj uważniej

aha to moj blad- SORRY BOIDAE

Czemu uwazasz ze nie jest zarobaczona?
    Patrzyles ostatnio na odchody?

sorry,rzeczywiscie tak jest napisane, juz przepraszam

Czysciutka cala jest . Zauwazylem dziwna rzecz . Moja 2 teczowka przy ogonie / narzadach jest bardzo mala , natomiast ona jest rzekl bym bardzo duza . ogonek maly ale dalej gruba ... ciaza ?? to kiedy moga byc mlode .

Uprawnienia umieszczania postów