-
-
Re: PARĘ PYTAŃ :)
1) i 2)ja moją samiczkę 82cm karmie tak:dwie duże myszy na dwa tygodnie,wyjmować możesz po 10dniach
3)zwykle 120cm,czasem więcej
pzdr
-
z tym wyjmowaniem, to ja słyszałem ze mozna juz po 3 dniach!!
POZDRAWIAM
-
jakie 10 dni, po 5, 6 mozna już spokojnie wyciągać węża bez obawy, że zwroci pokarm. Zależy to głównie od tego, czy już przestał trawić i zrobił się aktywny.
Pytanie tylko, po co go wyciągać i stresować gadzine.
xav
-
kryzys, można i po 3 dniach, ale to troche krotko.
Jak posiłek był spory, to wąż może dłużej trawić
sam nauczysz się rozpoznawać, kiedy posiłek został strawiony, po tym jak Twój wąż bedzie zwiększał swoją aktywność.
pozdrawiam
-
on po karmieniu na drugi dzien już wychodzi ze swojej norki, i "łazi" po terra !!
POZDRAWIAM
-
1. 1-2 myszy tygodniowo.
2. Po cholerę wyciągać? Ja na początku też myślałem, że będę go w kółko nosił po chacie, a teraz to go wyjmę raz na parę tygodni.
-
daf ale nie można pisać "po cholere wyciągać" bo wiadomo że jak ktoś kupuje swojego pierwszego regiusa to chce sie nim pocieszyć i czasem go wyjąć z terra a my go chyba od tego nie zniechęcimy
-
No to Biber napisalem, że ja napoczątku niby chcialem go wyciągać ciągle, ale odechciało mi sie bo po co?
-
Nie zapominaj, że to jest twoje zdanie. Ktoś na przykład może czerpać dużo radości z bezpośredniego kontaktu ze swoim pupilem. Mi po kilkunastu latach nie przeszło i wyciągam na ręce.
Uprawnienia umieszczania postów