Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 41

Wątek: humanitarne usmiercanie pokarmu

Re: humanitarne usmiercanie pokarmu

dlaczego pierdol???
    ano dlatego)))))))
    http://www.terrarium.com.pl/forum/re...=30524&t=30507
    reszta ok

Obywatelu to taki joke, z tym przepisem(moze rzeczywiscie troche nie na miejscu), ale zapewne nie bylem trzezwy to piszac!
    >"Wiesz.... pierdół raczej nie lubię czytać...." napisal conqueror<
    hahahahha jestes poprostu zajebisty<lol> , a tak apropo to skad ty wiesz czy to zwierzaka boli czy nie(moze telepatycznie odbierasz jego bol, lub posiadasz sily nadprzyrodzone)
    Od dzisiaj proponuje podawac karmie morfinke, lub jakies syntetyczne pochodne opioidow, zanim je zatakujemy moltkiem czy innym narzedziem-a zapewniam wszystkich ze nie poczuja nic!!!Ale przytej metodzie nasz waz moze sie nacpac, i uzaleznic<lol>

Conqueror
    Guest

"a tak apropo to skad ty wiesz czy to zwierzaka boli czy nie(moze telepatycznie odbierasz jego bol, lub posiadasz sily nadprzyrodzone)"

Venom nie mam do ciebie siły... 23 lata i taki głupi!!! Może by tak ciebe wrzucić np. do studni i tylko żebyś nam już nie powiedział czy cię bolało... (...jaka szkoda)

Stary nie che mi sie z toba gadac-moja ostatnia wypowiedz i jebie mnie to co tam se bedziesz pisal!Podsumowujac........

brawo,widze ze student biologii))
    i tak najmniej bolesnym jest przechlodzenie.

afek
    Guest

gdzie tam biologii
    juush niedluugo lekarz wet

no to milo
    i tak chlodzenie jest najlepsze)))

Haha trafiliscie w 10 ztym jednym i drugim tez praktycznie:]

?

palcem wskazującym i kciukiem za głowe drugą ręką i mocne szarpniecie lecz z wyczuciem bo mozna odrwaćogon :P a nie jest to rzyyjemne ....ja stosuje taka metode ale to tylko mój wąż nie chce jeść (a zdarza mu sie to bardzo zadko ) po to aby zamrozić właśnie ....na poczatku rzucałem myszkami o podłoge też działa tylko ze moze sie zdarzyć iż myszka przeżyje to zdarzenie tylko ja bardzo przy tym poturbujemy i narazimi na ból

Uprawnienia umieszczania postów