Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Wysylka weza... Jak zapakowac?? Pilne!

ironkapela
    Guest

Wysylka weza... Jak zapakowac?? Pilne!

Witam. Nigdy nie wysylalem gadow w paczkach wiec prosze o pomoc. Jak zapakowac weza?? Prosze o szczegolowa instrukcje (najlepiej osoby ktore juz wysylaly).

P.S
    Weza wysylam firma kurierska DHL, korzystal ktos z ich uslug?

Re: Wysylka weza... Jak zapakowac?? Pilne!

ja wysylalem zarowno poczta polska jak i dhl

zalezy jaki duzy waz, najlepiej pudelka plastikowe wysicelone w srodku najlepiej wilgotnymi jekko trocinami lub miekimi gazetami, ew recznik zrobic dziurki do oddychania, jak bylo zimno obkladalem calosc styropanem, nastepnie pudlo kartonowe tez z dziurkami
    napis UWAGA ZYWE ZWIERZE
    najlepiej nie mow ze waz jak sie beda pytac ludzie lepiej reaguja jak sie powie ze zolwik, placisz drozej ale masz wieksza pewnosc, ze dojedzie

duzego dusiciela (e.c.m) wysylalem poczta w pudle zbitym z listewek i plyt pilsniowych, oczywiscie wywiercone male otworki, sensacja na poczcie ale poczta polska przewiduje w regulaminie przesylke zwierzat, niebylo wiec problemu, waz oczywiscie dotarl caly.

jak masz jakies konkretne pytania to gg 4644003

powodzenia w wysylce

zioom
    Guest

Ostatnio dostałem węza wiec mogę ci powiedzieć jak go miałem zapakowanego był w pudle które, było wyłożone ze styropianu i posiadało dziurki na powietrze wewnątrz znajdowały się trociny i buteleczka z ciepłą woda niekonieczna w taka pogodę a sam obywatel był zapakowany w worku co do dhl i innych firm prywatnych są dobre i odpowiedzialne tylko nie zapomnij wysłać węża paczka „żywe zwierze”
    pozdrawiam

tylko dobrze-jak zapakowac to tyyylko dobrze)))))))))))

ironkapela
    Guest

No wyslalem wezyka i doszedl aly i zdrowy. Dzieki za rady

nie ma problemu jak cos to wal smialo zawsze ci tak moge poradzic

Uprawnienia umieszczania postów