Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Zlapałem weża :)

Re: Zlapałem weża :)

Vipera berus nieosiągają takich rozmiarów nawet na sterydach i "power feeding" :]

lomax całkiem przyzwoity zaskroniec :]

psycho997
    Guest

zgadzam sie z Goblinem widzialem juz nasza Polska zmije ze 40 razy jak nie lepiej i musze Ci powiedzec ze jeszcze nigdy takiej duzej nie widzialem:/ ale moze fajnego zaskronca zlapales

Ja takiego zlapalem jak poszedlem na ryby ;> Dziewczyna bardzo sie ucieszyla, jak wrocilem do niej po 15 minutach od wyjscia bez wedek i z wezem w reku ;>

zioom
    Guest

Każdy mógł się pomylić zwłaszcza że z jadowitymi trzeba się obchodzić ostrożnie
    Zachowaj ostrożność w pozbywaniu się jej

Hehehehe cos mi tu gruuuba sciema smierdzi.....zmija 1,5 metra....i wypuszczenie jej gdzies daleko....cala operacja z pisaniem na forum etc. w 16 minut?

Pozdrawiam!

Hahaha dobra rozgryzliscie mnie ogolnie cala sytuacja zaistniala tylko ze w inny sposob: Zmijke zlapala moja mama powiedziala przez telefon wielka i wogule 1.5m a ze nie chcialo mi sie tego dokladnie opisywac to skrocilem

Jak wrocilem do domu to zmijka to byla Ladnie syczala ale miala na oko jakies 80cm ;P

Uwierzylem mamie bo jakby tu nie wierzyc a ze mama w panice powiedziala ze 1.5 to trudno ;P

wypuscilem ja a pozniej musialem gonic kota bo ten na nia czatowal ;P

Pzdr ;>

boshhhh Stary nie wałuj nas bo prawie łynkneliśmy hehehehe

pozdrawiam ;d

ale jak masz fote to i tak zarzuc

Uprawnienia umieszczania postów