-
jakiego weza w terra 75x40x50?
Witam, chcialbym wiedziec jakiego weza moge trzymac w terra 75x40x50(dl x szer x wys). Tak dla szczegolow jesli sie to przyda to tyla scianka bedzie z plytek z castoramy koloru takiego pustynnego(bo to mialo byc terra dla lampartow) ale chcialbym wiedziec czy moge trzymac w takim terra jakiegos weza? CHodzi mi o to zeby dorosly osobnik sie oczywiscie zmiescil bo nie zamierzam robic wiekszego terra bo mam za mala chate.
-
Re: jakiego weza w terra 75x40x50?
weza nie dobieramy pod terrarium, tylko terrarium pod weza !!!
-
jak nie mamy miejsca, a chcemy mieć węża, to dobieramy go do posiadanej przestrzeni, zeby zapewnić mu dobre warunki....
w takim terra mozesz trzymać pończosznika. jak chcesz, to ja mam na sprzedarz te węże w dobrej cenie.
-
Dobrze ale jak juz mam takie terrarium to chcialbym wiedziec czy moge miuec jakiegos fajniutkiego weza.
-
zbozówka , cała gama lampropeltisów , praktycznie większośc z węzy właściwych...
-
a moge miec lancetoglowa mlecznego to jest jeden z lampropeltisow dorasta do 100 cm. Moglbym go trzymac?
-
Spokojnie mógłbyś go trzymać...
-
to chyba sobie kupie A mam takie pyytanie: czy moglbys w tym terra od razu trzymac malego osobnika czy musze kupic doroslego?
-
Możesz trzymać młodego tyle ze bedzie mało widoczny bo sznurówka w takim terra niema problemu się ukryć... najlpeiej jakbys terrarium na początku przedzielił szyba na pół....
-
zbożówki, lampropeltisy, machoniówki , pończoszniki, wąż dwuplamy
Uprawnienia umieszczania postów