Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Boa Constrictor kicha ... co robic ?

Mieszany widok

Boa Constrictor kicha ... co robic ?

przed chwilą wydawało mi sie ze mój boas kichnoł ... niewiem czy to napewno on bo siedizałem daleko od terra . temperatura pod promiennikiem wynosi ok 32 stopie w całym terra 25 ,wilgotnosc ok 70-80 %. jak często moga byc te kichnięcia ? jest to mój pierwszy wąz i nie wiem co zrobic jest to samiec ok 90 cm .. prosze o odpowiedz (bez komentarzy ze takie posty juz byyły !)

Re: Boa Constrictor kicha ... co robic ?

Katar leczony trwa tydzien a katar nieleczony 7 dni nie tylko ludziom sie zdarza kichnac

ironkapela
    Guest

Hmmm dziwne, moze Ci sie wydawalo, bo przy takiej temperaturze to trudno o przeziebienie...

mam go od 2 dni ... moze przy transporcie sie przeziębił ? ale raaczej nie cały czas jechał w samochodzie ...

Jezeli kichniecia beda sie powtarzac podnies temp.o jakies 2-3 stopnie i zmiejsz troche wilgotnosc i to powinno pomóc

mógłbyć przecia i się przeziębił

poczekaj jeszcze troche czy to sie w ogole powtarza i rzeczywiscie podnies temp i obserwuj czy waz robi to dalej,bo skoro masz go od dwoch dni to nic sie nie zdazylo u ciebie mu stac a w transporcie...to moglo byc roznie,ale na spokojnie czekaj.

Adrian spokojnie on jest dopiero pierwsze dni w terrarium daj mu wogole czas na przystosowanie sie do nowych warunkow jeszcze byl w transporcie jakis czas wiec bedzie ok a temp nie ma co zwiekszasc

to chyba on nie kichał .... chyba sie przesłyszałem ... dzisaij powalił średniego szczurka :] akcja była błyskawiczna a teraz siedzi sobie w baseniku ;d

redknee
    Guest

Adrian, ciesze sie ze zjadl szczurka )

a w transporcie (przynajmniej jak ja go wiozlem) to nie zmarzł ))

pozdro

Uprawnienia umieszczania postów