Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Spacerek ze zbożówką

Re: Spacerek ze zbożówką

sorka za to ***** wymskło mi się

A ja Tobie napisałem, że można było samemu pomyśleć i wywnioskować wiele rzeczy. A dla ścisłości czytałem uważnie tą całą rozmowe

zioom ==> Zależy o jaki "spacer" chodzi. Jeśli o wypuszczenie gadziny żeby "se pospacerowała" sama po trawce (znaczy się pod okiem opiekuna) to wtedy jest zagrożenie ze strony zwierząt polno-domowych typu psy, koty tudzież inne, że nagle podlecą i nie wiadomo jakie będzie zachowanie gada oraz "gościa". Wąż może np. zaatakować, a wtedy pies/kot może się zacząć bronić i pokaleczyć pupila (no chyba że jest spora dysprporcja jak np. molurus atakujący psa wtedy bardzo mała szansa że gadzinie coś się stanie, czego nie można powiedzieć o psie Jeśli natomias chodzi o spacer w sensie "spacer z gadziną na szyi/ramieniu" to zagrożenia ze strony psów i kotów nie ma (ewentualne zagrożenie ze strony ptactwa), ale wówczas rośnie zagrożenie babciami-Rambo i spotkania z policją (a jak wiadomo zwierzęta niebezpieczne należy wyprowadzać w kagańcu i na smyczy ). A tak na serio to jeśli masz gada zarejestrowanego to raczej nie mogą ci nic zrobić.

Uprawnienia umieszczania postów