-
Re: Spacerek ze zbożówką
Chodziło mi o wychodzenie "do szpanu" czyli chwalenie sie węzem itd.
Jezeli ktoś ma "zaciszne" miejsca w oklicy to owszem moze wziąśc węza ...
-
tez mi sie wydaje ze to stres ... przeciez waz nigdy nie byl na dworze
-
tylko uwaga na psy i koty !!! czasami podleca ni z tad ni z owad i moze bys po wezyku :/
-
-
Nikomu nie radzę kłaść węża, zwłaszcza małego, żeby sobie po ziemi popełzał. Wystarczy chwila nieuwagi i może wśliznąć się w jakąś dziurę, może też spłoszyć się, uciec i gdzieś przepaść.
Prób chodzenia z wężem w miejscach publicznych nie skomentuję.... W ogródku, czy innym miejscu pozbawionym osób postronnych można próbować z oswojonymi,dorosłymi osobnikami, ale tylko na rękach. Nie jest to dla nich jakiś olbrzymi stres, ale czy atrakcja?
-
Niema w tym ŻADNYCH korzyści dla węża, czysty szpanik... ,a jeżeli już zaciszne miejsce to pozostaje pytanie - po co? Jeżeli podoba Ci się widok węża w naturalnych warunkach to po to właśnie robi się odpowiedni wystrój w terrariach.
-
> Niema w tym ŻADNYCH korzyści dla węża, czysty szpanik...
szpanować nie zamieżam. Niejestem z tych co spraszają kumpli na oglądanie weża zabijającego mysz. Czytałem po prostu że wężyk to lubi i potrafi czekać na to aż wyjdziesz z nim wreszcie na spacer. Nie było to pewne źrudło więc się spytałem. nie mam ogrudka więc chyba będe musiał sobie darować spacerki. Sczegulnie odstraszyły mnie te stare babcie z parasolami... ZGROZA
-
dzięki za odpowiedzi
-
Lizard 13: "Czytałem po prostu że wężyk to lubi i potrafi czekać na to aż wyjdziesz z nim wreszcie na spacer."
Czyli wychodzi na to że wąż jest jak pies i czeka w terra ze smyczą i liczy na spacerki po dworku żeby poaportować. Fajne źródła informacji masz. Lizard nie wszytsko co piszą jest prawdą a wiele rzeczy można samemu wywnioskowac z logicznego myślenia
-
"Fajne źródła informacji masz. Lizard nie wszytsko co piszą jest prawdą a wiele rzeczy można samemu wywnioskowac z logicznego myślenia "
Dambala. A po jaką cho**** ja zaczełem ten temat. Poto by sprawdzić to źrudło informacji. Gdybyś uważniej czytał może zauważył byś jak pisałem "Nie było to pewne źrudło więc się spytałem. " nie wieże we wszystko co czytam. gdyby tak było to bym nie pytał, prawda.
Uprawnienia umieszczania postów