Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: DUSICIEL WRRRRRRRRR

DUSICIEL WRRRRRRRRR

czy zdarzyly sie jakies przypadki uduszenia przez boasa albo pytona w Polsce??
    dlaczego waz dusi człowieka?? bo jest głodny, czuje zagrozenie, czy mu poprostu cos odbija???? jak to jest z nimi?? :>

......:::::::LIŻ BENY??!!:::::::........

POZDROOOOOOOOOO

Re: DUSICIEL WRRRRRRRRR

Witam!
    Duszenie może tak wyglądać:Człowiek wziął dużego wężyka na ręce i trzyma go tak,że wąż myśli że spadnie i zaciska sploty.W końcu może zabić.Tylko np.duże pytony tygrysie,siatkowe,skalne i anakondy zielone atakują ludzi po to by zjeść Nie slysałem o żadnym przypadku uduszenia człowieka w Polsce.
    PZDR

no własnie TYGRYSY dusza a takiego mam zamiar kupic (ALBINOSKA) i sie obawiam ze mnie zje!! wiec sam nie wiem!!

.............::::::::::::::LIŻ BENY??!!:::::::::::::...................

POZDROOOOOOOOOO

Mozesz kupic samca, mniejsze rosną. A z tymi uduszeniami przez tygrysy to zwykle było w czasie karmienia(a wiadomo jak im wtedy odbija) i zwykle małe dzieci. Kiedyś gdzieś w gazecie czytałem o kolesiu który miał oswojoną duuuuużą samicę tygrysiego i gdzieś z nią pojechał na parę godzin. W pewnym momencie tygrysica zacisnęła się mocno wokól swego pana-to był znak, że czas wracać do domu. Albo inne jak faceta zaczął tygrysi na serio dusić i gdyby nie jego żona to byłoby kiepsko.

Jeśli chodzi o bao to ponoć nie ma udokumentowanego przypaku uduszenia człowieka na świecie, ale podkreślam "ponoć".
    Natomiast "tygrysek" już nie raz pokazał co potrafi.
    Węże te atakowały już nie raz skutecznie człowieka, a często też doświadczonych terrarystów. / ale o przypadkach w polsce nie słyszałem/.

bo problem tkwi w tym, ze bardzo podobaja mi sie ALBINOSY sa sliczne :] !! a jak wiadomo Regiusy i Boasy w wersji Albino sa zajebiscie drogie!! wiec tylko zostaje TYGRYS
    ile ma dorosły TYGRYS ALBINOS samiec, gadalem z jednym terrarysta i powiedzial, ze rosna do 4,5 metra, a gadałem z drugim i mowil ze wcale nie jest powiedziane ze bedzie miec 4,5 bo moze byc wiekszy!!
    a co do karmienia to słyszalem, jak koles karmil swojego Tygrysa (3 metrowy) golebiami, i jak sie na niego rzucil to byl posrany!!

..............:::::::::::::LIŻ BENY??!!::::::::::::..................

POZDROOOOOOOOO

jak lubisz albinosy a boisz się rozmiarów to kup zbożówke, większe ale też droższe są albinotyczne węże smugowe. Nie trudno też o albinotyczne Lampropeltisy.

Dokładnie, 3 metrowy wąż jest w stanie zagrozić życiu człowieka.

nie ma sie co bać... poprostu jak bedziesz sie z nim bawił to musza cie ubezpieczac z 3-4osoby aby w razie ataku ci pomoc ;];]

:] no jak bede chcial go wyjac z terra to bede musiał po kumpli dzwonic, najlepiej jakis koksów zeby mnie uratowali odpada!! wszyscy siedza cały czas na silowni. Hahaha..........
    wole TYGRYSA bo zbozóka nie zje mi tesciowej

...................:::::::::::::::::LIŻ BENY??!!::::::::::::::.......................

POZDROOOOOOOOO

Uprawnienia umieszczania postów