Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: regius ALBINO !!!

Re: ALBINO !!!

wiem, ale dla mnie to nonsens płacić tyle za węża, co innego gdyby planowało się hodowle, w tedy przynajmniej zwróciłoby się to w jakimś stopniu

cena jest wygurowana ceny w europie to 3.000 euro

afek
    Guest

w takim razie to moze jest cena za blizniaki

tango są odmiany regiusów które kosztują 75.000.000 $ ...

więc niemów że to jest duzo :]

MIDO
    Guest

A są tez takowe których nie ma w cennikach bo sa nor for sale ze względu naprzykład,ze sa tylko 2 lub 3 sztuki na świecie.

Python regius Firebell para 100 000$ u Boba Calrka - za tyle masz w Polsce 3-4 letnie Porsche 911 Carrera

chodziło mi o 75.000 (tysięcy) nie 75.000.000 (milionów) namnozyło sie tych zer

koledzy z Czech het na albino sprzedają po 700/800E para więc cena nie jest jakaś bardzo wysoka (jak dla kogo :P)

Re: regius ALBINO !!!

Biber, a te hety na albino z Czech to 100%het.? możesz podać źródło?
    czy to http://www.albinosnakes.cz ? oni raczej zapowiadają coś na 2005 dopiero.
    Para 100%het na albino, od hodowcy w Europie, to wydatek minimum 1000EUR.

Re: regius ALBINO !!!

Evoker - miałem kontakt z gościem z Czech i on właśnie sprzedawał te hety (100%) po 750E (podrosnięte, możliwe że kupil gdzieś wcześniej ale zrezygnował z hodowli i chciał się ich pozbyć) para ale to było w zeszłym roku a kontakt straciłem a węże zostały sprzedane jakbym miał wtedy kase to pewnie były by moje w tym roku spodziewane są właśnie te hety na albinosnakes.cz i może tam bym kupił jak kasa będzie. Narazie chciałbym sprowdzić jakieś Proven Breder z Niemiec

Uprawnienia umieszczania postów