-
zakopany boas!?! (cz.2)
To znowu ja!! Boas dalej siedzi zakpany.
Dzisaij sprawdzałem czy wogole zyje i przycaiłem, ze w podłozu jest strasznieduzo takich małych, BIAŁYCH robaczków. Z tego co czytałem to wydaje mi i się ze nie są to roztocza.
Co mam z tym zrobić? Zostawic je czy wymienic podłoże?
A boas dalej nie wychodzi!!
Ostati raz wtlinke miał 17 stycznia. Moze wylinke bedzie miał i po wróci wszystko do normy?
Ps. sorki ze zalozylem nowy temat ale balem sie ze starego nie zauwazycie!! ŁD
Pozdrawiam!!!
-
Re: zakopany boas!?! (cz.2)
Zostaw go, kurna co się tak boisz. A te robaczki to skoczogonki, zostaw je, nie przeszkadzają.
-
Wiesz co ja bym na twoim miejscu wymienił podłoże . .
-
"kurna co się tak boisz" - moze sie myle ale to to chyba dobrze co nie!!!
-
No dobrze że sie martwisz - Widac że zależy Ci na tym boasie. Ale bez przesady chce to sie zakopie porównaj to do leżenia pod ciepłym kocykiem - chce ci sie wtedy wychodzić?? Pewnie nie bo jest Ci dobrze tam gdzie jesteś. Więc boas też jest zakopany bo ma na to ochote. Widac pasuje mu tam i już.
-
niektore non stop leza na polkach bez ruchu drugie w basenach a trzecie w torfie zakopane
-
to jak moj jest z tych "zakopanych" to chyba w terra wylewke betonowa strzele zeby sie nie zakopywal!!
Dzieki za odp!
Pozdrawiam
Ps. z ta wylewka to zart :P
-
niema sie co bać
-
-
białe robaczki to skoczogony,pożyteczne stworzonka zywiące się odpadkami organicznymi,taka słuzba sanitarna w terrarium,choc jesli jest ich dużo troche denerwują.
Uprawnienia umieszczania postów