Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Termin porodu Boa

Termin porodu Boa

Mam pytanie kiedy rodzą się BOA C. ?? z tego co mi się zdaje to chyba juz powinny :>
    jak ktos by się spodziewał młódych bosków to jestem chetny !! jak coś to PISAĆ

Re: Termin porodu Boa

węże się rodzą?? ciekawe... :>

Dusiciele akurat są jajożyworodne więc młode wychodzą z samicy jako węże a nie jajko i można to nazwać "rodzeniem"

niech będzie... chociaż dla mnie jajo- czy jajożywo- to i tak się wylęgają.. W każdym razie młodych bc możesz poszukać, samica mojego kumpla, jak to mówicie, "rodzi" już za kilka tygodni, jak będą małe boasy to dam Ci znać

Marcin .P
    Guest

rodzą od stycznia do czerwca, choć można się spodziewać młodych okrągły rok
    w warunkach terraryjnych mozna stworzyć warunki odpowiednie do godów kiedy się chce .Zalerzy kto kiedy połączy i kiedy dojdzie do zbliżenia ze skutkiem "pozytywnym" i pozostaje czekac 3 - 4 miesiące na rozwiązanie
    A kto będzie miał to powinno być wiadomo już lub za ok miesiąc

ale macie problemy nie wążne czy sie rodzą wykluwają ważne o sens pytania jak ktos by sie spodziewał boa to pisać na GG 6164243 albo email sergiejoo@o2.pl

Jakbyś chciał boaski koł0 50 cm za 180 zł

Dusiciele nie są żyworodne
    np. Pytony składają jaja(które z resztą same inkubują) a boasy są jajożyworodne

jakbyś chciał to zadzwoń dziś 889 535 266

An_SnAkEs_ mas zmoże GG to daj mi podaj albo wyślij mi zdjecia na email sergiejoo@o2.pl ale najlepiej odezwoj się do mnie na GG 6164243( jestem na niewidocznym )

Uprawnienia umieszczania postów